Nie jesteś zalogowany na forum.

-Na razie…odpoczywam bez niej-zasmiala sie

- hmm... chyba nie chciałbym miec takiej przyjaciółki, żeby ode mnie odpoczywała..
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE 

-mialam malo przyjaciolek w zyciu…duzo mnie wykorzystywalo…zeby miec dostep do kasy rodzicow.

- nawet wśród bogatych ludzi? Myślałem, że tacy juz nie mają takich problemów..

-Wlasnie wszyscy chyba tak mysla…a jednak.

- hmm a może to ty się tylko tak nastawiasz?

-Ja to jestem chyba za latwowierna. Mam kolezanki czy swojw pracownice…jestesmy w dobrych stosunkach.

Zaśmiał się- jakoś jest zauważyłem tej łatwowierności .. raczej ciężko ci w niektóre rzeczy uwierzyć...

-Ahh w to, ze mnie kiedykolwiek pokochasz?

Lahahaha minka mu zrzedla - a co? Zmieniłaś zdanie?

-Co do czego?

Zaśmiał się - chyba powinnaś wiedzieć... w końcu tylko zapytałem czy zmienilas swoje zdanie na ten temat..

-Jakie moge miec zdanie? Moje zdanie to nie ma nic do tego. Tylko twojw uczucia sa wazne.

- To akurat chyba kiepsko miejsce do takiej rozmowy... np chyba, że mielibyśmy się dopiero poznać i iść do kibla..

-W kiblu tez takie rozmowy nie maja miejsca-usmiechnela sie i napila whisky -Wiec moze idziemy tanczyc?

Zaśmiał się- No skoro nie ma bzykanka w kiblu to chodźmy...- chlusnal do końca whiskacza i się podniósł

Gia tez do konca sie napila i wyszla z nim na parkiet i tanczyla przy nim ocierajsc sie o niego

Jak się tak rozkręciła to ja za tyle złapał- twoj brat chyba nie powinien oglądać jak się zabawiamy...

-Moj brat ma to gdzies-zacieszyla sie -A my tanczymy…-rzekla i jakis gosciu obserwowal ja pewridnie

Massimo się nie rozglądał po ludziach jak ta się bzykac chciała na parkiecie haha - hmm chyba inaczej wyobrażamy sobie taniec...

-Moze taniec zachlanny h kochankow…vos jak tango, skarbie?-podniosla brwi i odsunela sie pare krokow i jakis godziu ja wtedy wzial za reke i zaczal tamczyc z nia

Massimo go zmierzył, a potem szturchnął, bo co on sobie myslal haha - najpierw trzeba było zapytać czy możesz...

Gia zlapala za reke Massimo bo nie chciala bojek -Sorry, tancze z nim-powiedziala do goscia

- Jeszcze raz ja dotkniesz, a żadnej juz nie dotkniesz...- powiedział jeszcze w bojowym nastawieniu i poszli z gia trochę dalej. - Palant

To Gia sie przysunela i pocalowala go namietnie -Uwielbiam cie.