Nie jesteś zalogowany na forum.
-przy lizaniu?
Roześmiał sie, - tak... lizaniu twojej cipki , Gia.... no chyba, że chcesz wypróbować przy lizaniu mojego penisa, aby mieć owocowy smak w ustach.... jestem otwarty na wszystko...
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Jakbym chciala posmak truskawki to zjadlabym truskawke…
Zaparkował i spojrzał na nią. - nie prowokuj mnie....idziemy się przejść, skoro już masz brudne myśli...
-Dobrze, lecimy-zaprkowali i poszli sobie szukac wodospadow w głąb
Massimo dlugo nke szukał, bo aż tak mu na widoku nie zależało jak na udowodnieniu jej jak bardzo się pomylą!! Wiec jak znaleźli w miarę dobre miejsce to się porozbieral do gaci i wskoczył do wody!
-Nawet nie poczekal na mnie-powiedziala do siebie i sciagnela szorty i tez wskoczyla do wody
Bo nie miał co pokazywać! Jak też wskoczyła to się uśmiechnął i wyszedł na brzeg i ja zawolal- Gia!
Spojrzala na niego i oblukala go calego, a potwm dala nura by ochlonac po tym pieknym widoku
Zasmial sie i zanurkował za nią, skoro myślała, że jej to coś pomoże!
To wyplynela przed nim i sie otarla o jego cialo. Odgarnela wloski w buzki
Jak już się chciała ociera! To ja objął, żeby nie uciekła i sam się ociera chujkiem o na- I jak? Zgadzasz się, że się pomyliłaś?
No to nie wyrywala sie tylko delektowala tymi ocierankami. Objela go za szyje -Pomylilam sie…przepraszam.
Massimo byl cwany, wiec zaraz rączki mu zjechały niżej i ciągnął delikatnie jej majtki w dół, żeby je zsuwać niżej- znam jeden sposób na przeprosiny...
No to jw obsunal do polowy. Gia go zlapala wiec za raczki -Jestes niecierpliwy…
- czyżby? Zobaczymy ile ty masz cierpliwości...- powiedział I zanurkowal trochę pod wodę i ja po odsłoniętym wzgorku językiem dotykał. Miał wyćwiczone płuca to się nie przejowal, że się utopi i ofc, ze próbował jeszcze trochę niżej zsunąć jej gacie.
Niespodziewala sie ze tak to zrobi. Przwszedl ja dreszcz po calym ciele. Pozwolila mu, bo ja oszolomilo
Jak miak kolejne możliwości! To ofc, ze skorzystał i jeszcze zsunal jej gacie i tu już poszedł na całego i polizał ja po cipce, żeby mogła się dowiedzieć jak to jest jak się samemu nie trzeba dotykać!.
To pociagnela go na gore a sama aobie podsunela majtki. Patrzyla mu w oczy jak doszedl do siebie i raczka go zmacala przez gacie po kutasie bo sie napalila
Zdziwko miał, bo nie tego się spodziewał hahaha - ohhh nie skończyłem...
-Nie chcialam, zebys sie utopil-usmiechnela sie lekko i pocLowala go w usta
Odwzajemnil! - jeszcze nie wiesz co potrafię pod wodę...- powiedział między besoskami i znowu docisnął ją do siebie, skoro chciała go dotykać to musiał jej utrudniać, aby czuła jego chujka i siebie.
No to scisnela go za tylek jak ja podniecal pocalunkami jeszcze. Miala w genach umiejetnosc dobrego swksu
- znowu mnie prowokujesz, Gia.... marnie to się dla Ciebie skończy...
-Marnie? Co mi zrobisz?-zapytala przy jego ustach i go musnela