Nie jesteś zalogowany na forum.
- idziemy na brzeg.. pokaze ci co robię z takimi niegrzecznymi... gdzie masz kajdanki?
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Kajdanki zostaly z tylu wozu…
- w takim razie je przyniosę...- powiedział ciągnąć ja na brzeg
No to wyszla z nim jak ja coagnal i seksownie ociekala ta woda. Ale on tez wiec sie gapila bo nie miala okazji az tak pieknego mezczyzny widziec
Hahaha to zerlnal na nią- masz jakieś wątpliwości czy się w końcu skusisz?
-Masz na mysli, czy sie skusze na twojego penisa?-zapytala zawstydzona
- Gia.. no przecież nie zapraszam cie na drinka....
-Wybacz, nestem teoche…zawstydzona i zaklopotana…
Uśmiechnął się, żeby nie wymiękla jak już się przełamała! I był bliski celu. - w porządku... jestem wyrozumiały....I cierpliwy...
-Ale chce…bardzo…mi sie podobasz…
To juz miał Rogala haha - tutaj?
To gia sciagnela top i pokazala mu swoje cycuszki. Ofc byla zawstycona. Nie wiedziala czy pojdzie dalej bo juz drzala z nerwow i pozadania w jednym
Uśmiechnął sie- idealnie... właśnie tak to sobie wyobrażałem.....- pocałował ja i zmalał po cyckach..
Jak ja pochwalil to sie cieszyla bardzo. Od razu jej sutki stanely i odwzajemniala pocalunek. Dodala jezyk
Mądrze to sobie zaplanowała haha na stojąco! Chwilę ja całował dorzucając swój jezorek, a potem się dobrał do jej sutaska, skoro już były gotowe na więcej! Posłał chwil i zaraz zacisnął się ząbkami na nim.
To jej sie jeknela i sie zawstydzila. Nozki jej sie ugiely. Zlapala go za ramiona
To jedna reka ja objął i gwałcił jej drugiego sutaska, a potem spojrzał jej w ślepia. - powiedz, ze chcesz wiecej
-Chce wiecej, Massimo…-powiedziala patrzac mu w oczy i zmacala go po klacie. Nie mogla powiedziec nie bo bylaby idiotka
Uśmiechnął soe- skoro tak ci się spodobało to dokończymy w hotelu.. tutaj dlugo nie wytrzymasz...
Miala chec mu wsadzic raczke w gacie ha ale nie zrobila tego.
Pokiwala glowka na ok -Wiec wracam do wody…-powiedziala
I coz. Ciagnela tez gacie i stala chwile by sie naptrzyl a potem wskoczyla do wody
- gia!! - krzyknął za nią! On robil wszystko, żeby się powstrzymać i nie zrazić ją do sexu, a ona go prowokowała?!!! - pożałujesz, że się tak bawisz!!
To siw wynurzyla i puscila mu buziaczka -Sciagnij bokserki i poplywaj nago…
- wtedy już na pewno Ci nie odpuszczę! - uznał, że chociaż spróbuję, wiec zdjął gacie, bo bokserkami ciężko to nazwać haha i poczekał aż się napatrzy! I wskoczył pp chwili do wody
Byl dla niej idealny pod kazdym wzgledem. Zamarzyla sie bahah
Czekala
Az podplynie do niej. Chciala poczuc chociaz jak sie ociera takim kutasem
Podpłynął, jeszcze bezczelnie się obrócił na plecy, aby mogło ja podtopić z wrażenia- tego chciałaś...