Nie jesteś zalogowany na forum.
-I tak nest dobrze, uwazasz? Meczyc sie z kims bo wpadla? Trzeba byc szczesliwym…
- Nie Nie pojęcia.... wyobraź sobie, że nie zenilem się z powodu wpadki.. ale jakoś nie wyobrażam sobie twoich rodziców, którzy jak się dowiadują, że będziesz miała dziecko nie mają nic przeciwko abyś była.panna z dzieckiem.
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-To sie mylisz…dla moich rodzicow jest wazne moje szczdscie, a nie slub, bo dziecko.
- Teraz tak mówisz, bo nie jesteś w tej sytuacji...
-Nie. Mowie tak, bo znam siebie i znam ich. Moze jestem sporo mlodsza od ciebie, ale zdazylam siebie poznac i dowiedziec siw czego chce od zycia.
- mówię o twoich rodzicach... powiedzą ci wszystko co chceszuslyszec poki nie muszą się z tym mierzyć.... na pewno opowiadali ci, że chcą tqojefi dobra, ale gdy się poznaliśmy ciągle coś im we mnie nie pasowało...
-Moi rodzice nie maja wplywu na to co robie. Nie widzisz tego? Jestem tutaj z toba…
- A powiedziałaś im, że lecimy do Włoch na kilka dni?
-Powiedzialam im, ze wyjezdzam z toba na pare dni…
- Więc pewnie myślą, że gdzieś za miasto... Nie wiem jak ty, ale ja już zdążyłem ich trochę poznać i domyślam się co by powiedzieli gdybyś powiedziała im prawdę... Z drugiej strony bez powodu nei zataiłaś przed nimi tego faktu..
-Nie wiedzialam, ze bedziemy jechac do Wloch. A pozniej wolalam im nie zaprzatac tym glowy. Przestan juz wtracac w nas moich rodzicow…-napila sie do koncs wina
Zaśmiał się - Mówię tylko jak jest... twój starszy brat też nie jest lepszy, a nie wiedzą czym się zajmuję..
-to nie ma nic wspolnego z tematem szczescia przez milosc i brania slubu z milosci, a nie glupot.
Zaśmiał się - O ślubie będziemy rozmawiać gdy do tego dojdzie...
-czyli nigdy-podniosla brwi -Zamow kolejne wino…
- Ale jesteś człowiekiem słabej wiary.... znowu Chianti czy coś nowego sobie życzysz?
-Zaskocz mnie-usmiechnela sie
- w takim razie spróbujemy Brunello di Montalcino... a potem sama bedziesz mogła spróbować..
-A potem Massimo di Torricello-cieszyla sie juz bo szybko ja procenty lapaly
- Już nie możesz się doczekać kiedy cię przelecę? - zapytal uśmiechając się
-A jakbys chcial mnie przeleciec?-zapytals i zagryzla warge
- Zaczniemy w samochodzie... poźniej się zobaczy... nie lubisz bez spontanu
Patrzyla na niego, a potem wstala -Pojde do toalety…
- Lepiej, abyś tego nie robiła....
To sie tylko usmiechnela i poszla do toalety jeszcze raz sie odwraxajac i zerkajac na niego