Nie jesteś zalogowany na forum.
Massimo sobie jeszcze nalał whiskacza - Nie rozmawiaj o tym jakby to był wybór skarpetek...
- Massimo, do cholery.... Czego chcesz więcej? Gia jest grzeczną posłuszną panienką, nie trafisz na lepszą.... Zresztą tyle sam już wiesz... Tyle przebierałeś, że możesz tylko gorzej trafić...
- Simone.... zejdź na ziemię... Gia średnio raz w tygodniu chce się rozstać...Jeszcze sporo czasu minie zanim się zdecyduję na coś poważniejszego..
- No tak, jakby to wyglądało gdyby wielki Massimo dostał kosza od niewinnej panienki...
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Gia jednak nie chciala tu dluzej czekac. Przydreptala do nich tak
-Nudzilqm sie w sypialni.
SImonek uniósł brewkę, a Massimo się zakrztusił whiskaczem! - Miałaś czekać w sypialni, Gia... Zasłoń się na litość boską!
-ayyy to nic-powiedziala i zagryzla warge
A potem juz sie zaslonila
-Mowiles, ze splawidz Simona i przyjdziesz do mnie-patrzyla na Massimo
Simonek już się zacieszał i czekał co zrobi Massimo, który dużego wyboru nie mial - Spadaj Simone... Dzisiaj pierścionek się nie przyda, skoro Gia marzy o czymś innym...
- I znowu ejstem jak piąte koło u wozu.... za jakie grzechy? Nie popsujcie łóżka! - no i poszedł śmiejąc się.
-Pierscionek?-zapytala dalej patrzac na Massimo -masz cos dla mnie?-zasmiala sie
- Żadne świecidełka... wracamy do łóżka, skoro Simone się już pozbierał po tym jak go bezczelnie wyrzuciłaś..
Smiala sie -Musialam cie wyreczyc.- Zrzucila szlafroczek i poszl- przodem do sypialni
- Nie rozbieraj się skoro mamy tylu nieproszonych gości! - pozbierał jej szlafrok i poszedł za nią jak cielak
To w sypialnibjuz nago przed nim stanela jak wlazl i usmiechnela sie -To tylko koszula nocna byla…nikt nie zobaczyl mnie nago…
szlafrok, ale cóż...
- Jeśli mam być drobiazgowy to nasz przyjaciel miał już tę okazję...
-Ale to juz niemoja wina…nie wiedzialm, ze wtedy wroci-zasmiala sie -Juz niewazne…-objela go i pocalowala
- Dlatego póki mamy tak mało miejsca nie szalej...- powiedział między besoskami i zdzielił ją w dupę, skoro już była goła i wesoła
To ona podskoczyla lekko i zaczela go rozbierac -Nie bede…
- Widzę, że kąpiel Cię rozbudziła...i nie chcesz już tracić czasu..
-Mozna tak powiedziec…nie powinnam wczesniej tak wybuchac. A ty nie
Powinienes mnie podpuszczac do pakowania sie
Zacieszył się - Wtedy możliwe, że byś teraz mnie nie rozbierała... Nie ma tego złego...
-Estas loco…-powiedziala i rozwbrala go, a potem szybko sie sama polozyla na lozku
wziął pasek od spodni i jak już leżała na wyrku to ją zdzielił w udka!
-Ayy!-jeknela -Nie badz taki zly…
- Staram się jak mogę.... Żebyś wiedziała, że prowokowanie mnie nie jest niczym dobrym....- uśmiechnął się jeszcze i znów oberwała, tym razem w cycki celował
To sie zlapala za cycka jak ja zabolalo -To ty mnie prowokujesz…
to już się zebrał cały w sobie!! i z pełną mocą zdzielił paskiem obok niej w materac, a potem w jej cipkę
Jeknela znowu i cala spieta byla ha zeskoczyla z lozka
Uniósł brewkę - A ty dokąd? Jeszcze nie skończyliśmy...