Nie jesteś zalogowany na forum.
-To odloz pasek…bolalo mnie…
- I dlatego podniecenie ścieka Ci po udach?
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Zawstydzila sie i podeszla powoli do niego-Jestes spostrzegawczy…dlaczego sie jeszcze bawisz? Jak twoj penis juz niewytrzymuje…-scisnela go za kutaska
Uśmiechnął się, skoro ona się wstydziła - Sprawdzam ile wytrzymasz...- pocałował ją z jęzorem jak bawiła się jego chujkiem
To jedna reka sie bawila chujkiem w druga scisnela jego dlon z paskiem
I po co jej to było?! Odepchnął jej rękę i założył jej ten pasek na szyję
To znowu sie bardzo spiela i glowke do gory wziela
O tak jakos
- Im mniej mnie będziesz prowokować tym lepiej... zapamiętaj...- wyszeptał jej do ucha i pchnął ją na wyrko, tam się wbił w jej cipkę i trzymał ją za pasek, żeby tym razem mu nie uciekła
-Ohh…idealnie to robisz…-zerknela jak w nia wchdozil
- Masz szczęście, że jesteś taka mokra... na sucho nie byłabyś taka zadowolona - powiedział rozbawiony
-Ciezko mi przy tobie sie nie podniecac…lubisz czuc jak jestem taka mokra dzieki tobie…
Nie odpowiedział, ale miała rację wycofał się chujkiem i ją obrócił na brzuch i od tyłu ją posuwał i sciskał ją za pasek
Nie sadzila, ze taki sex z podduszaniem bedzie jej tak pasowal. Ledwo dyszala jak zaciskal mocniej, ale bardziej wtedy odczuwala przyjemnosci. Jeczala wiec i wyciekaly z niej plyny
Podniósł jej trochę tyłek i trochę mnniej szarpał za pasek, bo przecież nie chciał jej udusić
-Massimo…to wspaniale co robisz…mega mnie kreci…
- Wiesz co masz zrobić... - powiedział coraz szybciej się rozpychając i znów zaciskał się paskiem na jej szyi
-Co?-wyjeczala cicho i juz niewytrzymala tylko doszla trzesac sie przy nim
właśnie to miała zrobić hahaha ale jemu jeszcze było mało! więc ją podduszał tym paskiem i się dopychał aż sam się szczęsliwie spuścił
To jeknela jeszcze i az sie jej zakrecilo w glowie. Myslala, ze ja udusi!
Jak się spuścił to jej pozwolił zaczerpnąć powietrza i puścił pasek, ale w poślady dostała jeszcze klapsa - Nieźle Ci poszło, mala
To pomiziala sie po szyi i odwrocila sie do niego -To bylo mocne…
- Teraz pozwolę Ci odpocząć.... Chyba Ci się przyda po tym...
-Odpoczniemy juz razem…-powiedziala i sie polozyla i go przygarnela do siebie o tak
to na jej cycku leżał - Dobranoc, Gia... - powiedział i zamknął ślepka,bo ejdnak zmęczyło go to bzykanko
Trzymala go przy sobie i zasypiala -Bardzo cie kocham…-wyszeptala bardziej do siebie niz by on slyszal ha