Nie jesteś zalogowany na forum.
-Nie moge…-zmacala go po tyleczku -chce ciebie, bardzo…
- I co zrobisz, aby mnie dostać, maleńka?
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Zlapla go za peniske i zaczela go piescic raczka, paluszkami zahaczala o jadram-Moze to?
Uśmiechnął się - Chyba powinnaś częściej mieć koszmary... coś jeszcze?
Polizala go w usteczka -Nie czekajmy juz, Massimo…
Wpakował w nią paluchy - Więcej cierpliwości, Gia...
Jeknela i scisnela go mocniej za penisa -Mmm nie chce…nie chce byc cierpliwa teraz…
zaśmiał się i pocałował ją w szyję - w ogóle nie jesteś cierpliwa... - nie bawił się dłużej i już chujkiem się wbił w jej cipkę
I oplotla go nozkami i calowala namietnie -tez nie chciales czekac…
- Uważaj, bo się wycofam.... znowu mnie prowokujesz...
-nie mozesz mi grozic w romantycznym sexie-az sie zasmiala
- Pieprzyć romantyczny sex! - aż sie mocniej wbił skoro mu przypomniała, że ma być delikatniej to zrobił na odwrót
To jeknela glosniej i podrapala go po plecach -Pieprzyc…-i podniosla dupke w gore by sama tez sie dociskac
Jak się sama pchała to, żeby miała więcej wrażeń to wepchał jeszcze palucha do swojego chujka
-Uy…chcesz mnie rozerwac?
Uśmiechnął się - To Ci nie grozi...
Mruknela seksownie i zassala mu usteczka -Badz ostrozny…
- Nie masz się czego bać...w końcu się zabezpieczasz - zaśmiał się i wycofał się paluchem i już chujkiem na dobre się rozkręcił i dał jej possać trgo palucha
Possala bo byla podniecona bardzo. Patrzyla na neigo przy tym czynie ha i zmacala sie po cipce tak by tez o kutasa zahaczac
Jak się tak wczuła to dał się jej chwilę tym nacieszyć - teraz sama chcesz dorzuć palce?
Oblizala jego paluszka -nie…docisnij mnie do siebie…
- Spokojnie...- wycofał się chujkiem i ścisnął ją za srom i tam się ocierał, więc trochę zrobił tak jak chciała
-Massimo!-jeknela podniecona i sie wiercil -Fak…
Uśmiechnął się - Właśnie tak.... daj się ponieść przyjemności...- już jej nie sciskał, skoro tak się jej podobało, ale ją ponaciągał dla odmiany i już znowu chujkiem się pchał w jej cipkę
-Ayyy boze!-jevzala i zlapala go za reke i sciskala mocno -No spusc sie we mnie…