Nie jesteś zalogowany na forum.
- Zobaczmy...- powiedział, ale że tak się pchał to się najpierw spuścił na Gię
a potem dopiero sięgnął po korek
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
To wytarla raczka sperme z buzi, ale jak sie spojrzal to ja pofkusilo i zlizala to z dloni
- Następnym razem nakarmię Cię spermą skoro tak ją uwielbiasz...- powiedział i usiadł na łóżku, a potem ją sobie przerzucił przez kolanko i jej znowu przyłożyłw dupę, ale tym razem ręką
-Uwielbiam twoja sperme…i uwielbiam ciebie-powiedziala i pisnela pryz klapsie
- Masz dużo szczęścia...- bez uprzedzenia wpakował na chama korek w jej dupe
Dlaczego taki kurwa duzy?! Zdziwila sie wielkoscia, ale mial przed chwila jego chuja w dupie wiec niw bolalo. -Mam…ty rowniez…
Massimo jeszcze specjalnie jej przyłożył w dupę tak, aby dobić korek do oporu i gia poczuła głębiej jak ją rozsadza, a potem poruszał korkiem, żeby pamiętała jaki wielki korek ma w dupie
Syknela -Ayyy….jest na prawde duzy…
Żeby jej nie korciło wyciąganie to ją rzucił na łóżko i znó ją podduszał i po cyckach ją prał, chciała się bawić to i on korzystał jak z dziwką
Gia musiala przetrawic to jego zachowanie. Nie wiedzial ze tak sie bedzie pieprzyc, ze na takiego kogos trafi. Bylo to fla niej nadal wszystko szokujace
Jak tak analizowała i trawiła jego zachowanie to sięgnął jeszcze po taśmę i zakneblował jej usta
a potem ją obrócił na brzuch i się zabawiał z nią, póki co delikatnie po cipce i w dupie
To slyszal tylko pomruki, bo nie byla gotowa na tyle nowosci na raz. Teoche sie szarpnela
jak się szarpała to się chujkiem wpakował w jej cipkę, ale i korkiem w dupie na wiecje sobie pozwalał
To juz sie uspokoila i poddawala sie przyjemnosci. Orgazm jej naplywawl
Massimo już jej odpuścił korek i nie szturchał go, niech sobie żyje swoim życiem, ale przyblokował ją znowu za włosy szarpiąc i już na dobre się chujkiem rozkręcił
A ona nie mogla nic poiedziec. Miala tylko stlumione jeki i doszla tak
Nie dał jej odpocząć, podciągnął jej tyłek w górę i sam się lepiej ustawił i dalej się pchał w jej mokrą cipkę
Sciskala posciel i zamknela oczy. Byla w swoim swiecie rozkoszy. Poddawala sie kolejnemu orgazmowi
Massimo też już był blisko, więc się dopychał i tak aż do swojego szczęscia i spuścił się w jej jezioro w cipce
To jak siw spuscil to opuscila tylek i odpoczywala bo ja wykonczyl. Az byla cala mokra
Massimo się położył obok, ale nie odkleił jej ryjka i korka nie wyjął, ale jeszcze w dupę jej strzelił
Odwrocila sie przodem i spojrzala tak na niego bo czekala az ja uwolni od tego
Podniósł się z łóżka i ją szarpnął na brzeg łóżka i uwolnił jej ryjek od taśmy, ale ściskał jej ryjek i wpakował się chujkiem w jej ustaaaa
Tak jej wchodzil bez problemow, bez odruchy wymiotnego. Wiec mogla jwszcze sie przelamac i pozwolic mu siebiw tak rznac. Nie wiedziala co ja napadlo ale rozlozyla nogi i dotykala sie po cipce, tlyko sla jego przyjemnosci
jak zauważył, że się dotyka to ją tam zdzielil w cipkę - nie możesz już wytrzymać, żeby znowu dojść...