Nie jesteś zalogowany na forum.
Haha no bo jak olal seks to juz mogla sobie sama przygotowac. Jednak wziela tylko prysznic. Bo samej w wannie dzis jej sie nie chcialo siedziec. Wypielegnowala sie cala.
nie wpadł na to, ze zmieniła zdanie, więc pracował zamiast dołączyć do niej w sypialni
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Polozyla sie do lozka, bo nie chciala mu przeszkadzac w pracy.
Mikie na szybko napisał dwa raporty i uznał, że starczy na dziś, zresztą uznał, że amryśka dłużej w wannie niż godzinę nie będzie, bo by się zanudziła, więc poszedł do łazienki zajrzeć jak jej idzie kąpiel, a tu zdziwko, bo śladu po kąpieli nie było
Maria puscila sobie muzyke na sluchawkach i zamknela oczka. Tak sobie lezala w lozku i relaksowala sie przed snem.
Mikie się pucował przed wyjściem, a po tym jednym bzykanku nie miał się po co myć, więc z łazienki zajrzał do sypialni a ona już była gotowa i spałą:( - Oh kochanie, tak szybko padłaś...- no i nie chciał, aby miała zły sen, więc wyjął jej te słuchawki z uszów haha
To sie wystraszyla i az sie podniosla ha -Przestraszyles mnie...
to o milimetr nie zderzyli się glowami.- przepraszam, nie chciałem cię obudzić...
-Nie spalam. Sluchalam tylko -usmiechnela sie -Juz skonczyles? Nie chcialam przeszkadzac.
- Tak, zrobiłem swoje, więc możemy iść spać... Wybierasz się w tym tygodniu do akademii?
-Raz chociaz bede musiala przyjsc...ale chcialam sie skupic na plycie skoro bedziemy razem pracowac-patrzyla na niego -jak myslisz?
- Coś w tym jest, ale równie dobrze może nad płytą pracować po twojej pracy.. Jestem cały twój do dyspozycji, kochana
Usmiechnela sie -chodz do mnie...chce sie przytulic.
to się najpierw porozbierał do bokserek,a potem wskoczył do łóżka i ją objął.- tak dobrze?
-Idealnie -usmiechala sie przytulona do niego. Bransoletke miala ciagle na rece ha -Odpocznij...milych snow, kochanie.
- Dobranoc, kochanie- i miała co nosić, skromne 62 000 dolary hahahaha No i się mikiemu odleciało w krainę snów
Maria lezala przy nim i bylo jej cudownie,
Ale nie mogla zasnac. Wygranolila sie po cichu i zeszla na dol po wode. Jakis cien jej mignal z aoknem i sie bardzo wystraszyla, a potem zobaczyla ze to jakis zblakany kot lazi na ogrodzie
hahahah ten nie był głupi! żadnych zwierząt!!!!!!!!
Mikie sobie spał w najlepsze
Wrocila do lozka i polozyla sie obok. Zarzucila sobie jego raczke na jej plecki bo sie wtulila i wtrwdy juz zasnela
Mikie obudził się wcześnie rano zanim słonko wstało i poszedł się odlać,a potem się przebrał dla maryśki
i kręcil się w kuchni za śniadaniem, co tam, ze wcześnie było
Hahahah drugiego nie ma
Maria sie obudzila i poszla siusiu. Zeszla na dol do kuchni bo cxula ze tam jest jak nie ma go w sypialni. I jak go zobaczyla w tym wdzisnku to az sie usmiechnela od ucha do ucha-Dzień dobry Panie władzo...
już jeeeest to zerknął na nią i wziął sobie paleczkę jak na fotosku i zerknał na nią z góru na dół.
- Coś mi się zdaje, że muszę Pani wypisać mandat za nieodpowiedni strój...
-Przepraszam, nie wiedzialam...-powiedziala udajac smutna i podchodzila do niego -A nie musi mnie pan skuc?-zapytala jak juz byla blisko
- Hmm a będzie Pani stawiać opór?
-Wydaje mi sie, ze tak...