Nie jesteś zalogowany na forum.
Oddychala szybko, klata jej chodzila. Wymruczala znowu cos i zawiercila sie lekko
na szczescie nie rozumiał, ale zakręcił się bronią wokół jej dziurki, aby mogła mieć jeszcze lepszą adrenalinkę
i jeszcze dorzucił troszkę głosniej- Boom!
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Podskoczyla az bo sie zlekla ha i sie podniosla teoche i go zdzielila po ramieniu ha
to żeby się bardziej nie stresowała to odłożył broń i rozpieszczał jej sutki, żeby na zawał nie musiała zejść.... I jak się nie spodziewała to zerwał jej tą tasiemkę, żeby jak najmniej bolało.
Jak tak calowal jej cycki to juz odechcialo jej sie go wyzywac, ale teoche musiala -Oszalales...
to ją złapał za kajdanki i przeniósł jej rączki nad głowę i zerknął na nią- Co Ci się nie podobało?- zapytał i ją całował w usta.
-pytanie o rosyjska ruletke-odparla i tez go calowala -Wystraszyles mnie...sle ogolnie podobalo mi sie wszystko...
Uśmiechnął się.- Nie ma czym... Nie ma naboi... - skorzystał z okazji i się wbił chujkiem w jej cipkę
Nozki zarzucila na jego dupke i jeknela jak sie wbil -Ale i tak jestes szalony...
- Pokażę Ci jak bardzo..- szepnął jej do ucha i leciał z nią od razu na szybko
-Ayyy! Wiem to -wyjeczala i zarzucila mu raczki skute za szyje
- Co innego zaśpiewasz po orgazmie..- dorzucił i nie przestawał się rozpychać.
Podniecal ja jak byl taki dlatego nie mogla juzbwytrzymac i doszla jeczac jego imie.
Doszło mu się zaraz za nią i pozwolił jej odpocząć i sam się poprawił, skoro został w ciuszkach i uwolnił jej rączki. - Jak się czujesz?
Pomasowala sobie nadgarstki -Dla mnie jestes szalony, serio-usmiechnela sie -Te wszystkie pomysly...
Pocałował ją w ramię. - Najważniejsze, że nie wymiękłaś... Byłaś ciekawa co będzie dalej
-Si...-patrzyla mu w oczy -Bardzo mnie zaskakujesz i ciekawisz...podnieca mnie to -usmiechnela sie
- Za to teraz chyba powinniśmy trochę popracować dla odmiany... Dasz radę?
-Dam rade, niedobry gliniarzu-zasmiala sie i jeszcze go pocalowala -To byla fajna niespodzianka. Masz pomysly.
- Nie ma za co... Masz jeszcze jakieś niezrealizowane fantazje?
-Pomysle nad tym. Jak cos mi przyjdzie do glowy, to od razu ci powiem-pomizial go po ustwczksch -Zbieramy sie.
- Hmm.. będziesz pracować tak jak teraz?
-Nieeee -zasmiala sie -Ubiore sie...i ty tez-wystawila mu jezyk
zaśmiał się- przecież jestem ubrany!
-Juz dostc bycia takim policjantem-zasmiala sie -Ubierz sie jak ty.