Nie jesteś zalogowany na forum.
to rzucił w kąt koszulkę- pomogę ci... spodoba ci się....spróbujesz?
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Si...-powiedziała niewinnie jak tak ładnie jej mówił -Chodź do mnie, Miguel.
wziął jej rękę i poprowadził do jej cipki- nie wstydź się, kochanie...- i żeby się nie stresowała macankami to ją tam jeszcze polizał, skoro jej obiecał pomoc
To tylko przejechala paluszkami delikatnie po cipce i patrzyla na niego i az wstrzymala oddech jak tak pieknie ja polizał.
to zerknął na nią jak się zapowietrzyła haha - chcesz tego? - zapytał i się zakręcił jęzorkiem znowu na jej cipce
Zacisnela juz dlonie na jego koldrze, bo nie mogla dalej sie dotykac jak robil takie rzeczy -Chcę...-powiedziala drzacym glosem i zaczela sie kręcić
to jak tak dobrze reagowała to jej pozwolić czuć dreszczyk emocji sekunda po sekundzie, powoli się jezorkiem kręcił
Az sie w koncu sama zlapala za lechte ha bo jej nie dawala zyc i myslala, ze ją uciszy-Boze Miguel...co ty mi robisz...
uśmiechnął się- sama tego chciałaś, kochanie...- i przyssał się się do jej cipki
Maaria tez sie zaczeła wić i nie wiedziala juz co ze soba zrobił taka byla podniecona. Jeszcze jak na jego patrzyła to niewytrzymywala. -Mmm Miguel...-sapala i mruczala na zmiane
jak się wiła to pozwolił jej chilkę poczuć się ważniejszą i nie ruszał językiem tylko sama się rozpieszczała swoimi ruchami i po cyckach ją macał
a potem splótł dłonie swoje z jej, aby oszczędziła pościel!
To scisnela mudlonie mocniej, bo dochodzila i zaczela juz jeczec coraz glosniej i glosniej, a w kocnu wydusila z siebie caly orgazm.
to ją jeszcze trzymał i wyssał jej orgazm:(
przy okazji rozpiął swoje spodnie i uwolnił chujka, więc zaraz się wbił w tą jej mokrą cipkę
A byla bardzo mokra i ciasna, wiec dobrze mu chujka naciagała!:D
Maria go objela od razu raczkami mocno i pocalowala go zachlannie zapominajac, że lizal jej cipke.
to odwzajemniał i się rozpychał chujkiem skoro już go ściskała
-AY Miguel...to cudowne...-wyjeczala patrzac mu w oczka i nagle dostala skapy teraz ona -Prezerwatywa...
nie chciało mu się teraz szukać:( - Skończę poza tobą.... spokojnie....- powiedział i ją pocałował. wycofał się chujkiem i się otarł,a potem się wpakował chujkiem do środka
-O jezu....-wymruczala pod noskiem jak widziala co zrobil. Spiela sie znowu. przezywala bardziej niz ktorakolwiek maria na poczatku chyba hahah -Jest taki duzy...
uśmiechnął się- Idealnie dopasowany do twojej niewinnej i ciasnej cipki...chcesz dotknąć?
Ona jeszcze nie byla przyzwyczajona do takich slow. Odetchnela glosniej. -Tak...-powiedziala patrząc mu w oczy
ale już dotykała, wiec o co kaman haha no to mikie się wycofał chujkiem i ocierał się o jej cipkę, aby mogła sobie pomacać - jest cały twój, Maria..
Wiec go dotykala i byla bardzo zadowolona i podniecona. -Cały mój...-spojrzała na niego, bo juz jej niezle namieszal w glowie
to wróćił do jej cycków- Podoba ci się tak? Jak go dotykasz?
-Bardzo...wszystko co robie z toba i co ty robisz ze mną...uwielbiam...strasznie mnie podnieca...-powiedziala mocniej go sciskajac za kutaska i chciala by już ja znowu zaczal posuwac, wiec puscila
to jak go puściła to się wbił chujkiem i się pchał do oporu