Nie jesteś zalogowany na forum.
- O tak.... ale chyba trochę będzie potrzebne więcej czasu na takiej rozrywki
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Migueell-jeknela -jakbym chciala to bym juz teraz wskoczyla.
- Mówiłem o sobie, Maria..- powiedział z uniesioną brewką
Zasmiala sie -no tak. Z twoja reka gorzej...ale bedziemy dbac, eby sie szybko zagoilo.
Mikiemu nie spodobał się ten SMS! - powoli wrócę do pełni sił.. Nie będzie tak źle..
Gladzila go po raczce -ty powoli? Ty jestes tski silny, ze raz dwa i po sladzie.
Uśmiechnął się - biorąc pod uwagę, że ominęło wszystko co najgorsze to fakt... Jeszcze kilka tabsow i nie będą potrzebne..
-jestes moim wojownikiem-zacieszyla sie i pocalowala go w usteczka
- chciałbym abyś już miała spokój..
-Miguel...nie mysl juz o tym. Poradziles sobie z nimi...moze juz sobie mnie odpiszcza. Tym bardziej ze ja im nic nigdy nie zrobilam...
- obyś nie mylila się.. Chciałbym abyś się czuła bezpiecznie.. Nie tylko gdy jesteś ze mną...
-Wiem...i wiem, ze sie starasz. Wszystko co robisz dla mnie...nie wiem jak mialabym sie odwdzieczyc. Jestes moim zyciem...przy tobie jestem szczesliwa.
- hmm... Znajdę parę pomysłów - powiedział zacieszony i zerknal na telefon
Usmiechnela sie, ale jak juz patrzyl w telefon zamist kontynuowac jej piekna gadke to tez zakonczyla to -cos waznego?
- twój przyjaciel chce wiedzieć jak się czujesz...
Zasmiala sie -Mowilam juz mu, ze dobrze. Mysli, ze oszukuje, zeby sie nie martwil czy co. Napisz ze ok i tyle.
- to już zrobiłem, ale chyba ma większy problem z diana niż ty.... Uważa, że powinienem zapytać czy to moje dziecko...
Marii pierwszy raz takie cos przez mysl przyszlo -Oh...nie spodziewalam sie...mi nie mowil nic takiego...
- rozumiem, jednak nie wydaje mi się konieczne sprawdzanie tego... Przecież policzę ie kiedy doszło do zapłodnienia jest całkiem proste..
-Powiem mu, zeby sobie darowal takie teksty. Wtedy byliscie razem...pewnie to byla koncowka, ale niemozliwe, zeby mogla cie zdradzic...
- kobiety nie są takie niegrzeczne... - powiedział uśmiechając się. - wolicie skończyć jeden i wskoczyć w drugi związek.
-Wydaje mi sie, ze nie mozna wrzucac wszystkich kobiet do jednego worka...sam wiesz jak zachowuje sie np Camila. Jesli ktos jest znudzony, wie, ze bedzie koniec lub milion innych powodow...a szczegolnie jak jest niewierny moze wiele. Tak samo u mezczyzn. Kazdy jest inny.
Zaśmiał się - uhh camila to trochę inny kaliber, kochanie... Ona chce się bawić a nie myśleć poważnie o życiu
-Ale jest ze swoim mezem i zdradza go.
- gdybyś Tez miała takiego mea to bym nie miał żadnych problemów i skrupułów aby z tobą flirtowac, maleńka... Widziałbym, że z mężem co najwyżej możecie się poprzytulac i rozgrzewa jego stare kości przy kominku...