Nie jesteś zalogowany na forum.
Ona tez go tak oplotła nocno wszystkimi konczymai. Tak jej sie podobalo czując go mega blisko i cale jego ciało. Jeczala mu do uszka i w koncu znowu doszla.
on się jeszcze tak łądnie dopychał i specjalnie dla niej ha spuścił się w niej, aby mogła się zorientować jakie to lepsze od gumki
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Juz w Cancun to zrobil za drugim razem w lozku:( A ona jeszcze z podniety go zacisnela w sobie ha
Mowil, ze ma byc spokojna to byla lol Tulila go i gladzila po glowce, a pozniej po brodzie -Było wspaniale...
hahaha bezpłodny był, znaczy ślepakami strzelał, to pełen spokój nie ahhaa
No to ją tulił po bzykanku.- za każdym razem coraz lepiej..- powiedział uśmiechając się.
-Podoba mi sie jak sie usmiechasz...odkad tylko pierwszy raz to zobaczylam....i twoje oczy...-sama tez sie tulila
uśmiechnął się- W tyle oczu zerkałaś, żeby teraz móc oceniać?
-Zerkalam w wiele -zacieszyla sie -Moge wiec bez obaw przyznac, ze mam racje...masz cudowne oczy...
on ją pomiział po ustach- mi się podobają twoje usta... stworzone do całowania..
Pocalowala go w paluczek -Chce poznać twoje marzenia...
zaśmiał się- Najpierw muszę się rozprawić z twoim ojcem
Nie chciala tego komentowac, wiec zmienila temat -Co to sa za zdjecia? Ta kobieta i dziewczynka?
to sam zerknął na fotki- Victoria i Nadia... - powiedział uśmiechając się i zerknął na nią- Czyżbyś była zazdrosna?
To sie troche zawsztydzila -Nie, nie jestem...bylam ciekawa. Kim one sa dla ciebie? Sa wazne skoro masz je w sypialni...
- Victoria to moja chrześnica... a Nadia przyjaciółką, matką Victorii
-mieszka tutaj w meksyku? Zawsze byla tylko przyjsciolka?
- Owszem, mieszkają w stolicy.. i tak zawsze była przyjaciółką... Jest podobna do ciebie..
Zmieszala sie -Podobna? Co to znaczy?-bo nie wieziala podobienstwa zewnetrznego hahah maria byla o 100 razy ladniejsza ha
uśmiechnął się- też jest taka niesmiała i niewinna jak ty..
Troche sie az zestresowala -Podoba ci sie ona?
- Jest ładna, ale daj spokój.... Przecież gdybym był nią zainteresowany nie zawracałbym ci głowy
-Rozumiem...nie powinnam pytac o to. To milo, ze mas sporo przyjsciol i ze masz corke chrzestna...na pewno sie dobrze nia zjamujesz kiedy ja odwiedzss lub ona odwiedza ciebie. Nie masz tu nikogo...zadnych zdjec poza nimi...muszs byc ci bliskie bardzo.
zaśmiał się- Kiedy były w salonie to potencjalne panienki uciekały, uznając, ze to moja żona i córka..
-Tez moglam uciec widzac to...szukalam cie wczesniej po domu i wpadlam tutaj...widzialam te zdjecia...i wtedy dopiero zeszlam do kuchni. Nie ucieklam bo...powiedzialam, ze ci zaufam.-patrzyla mu w oczy
zdziwko miał- Dlaczego od razu nie zapytałaś o to? Przecież bym Ci powiedział Maria...
-Wiem...chcialam zapytac...ale nasze wzroki sie spotkaly...nasze usta i ciala...uznalam, ze zapytam potem a teraz bede ci ufac...-pocalowala go i palcsmi rozszesywala broda ha -Jestes wazny...mam nadzieje ze kiedys poznam twoja przyjsciolke i jej piekna coreczke.