Nie jesteś zalogowany na forum.
Otworzyla oczy -Nic...mam dosyc. Chce zostac w lozku...wszystko sie psuje...
- Bo widzisz problemy tam gdzie ich nie ma... Jednak to chyba nie powód, aby rezygnować z pracy... Nie możesz odkładać wszystkich spraw na później... to tak nie będzie działać... Będziesz musiała się trzymać terminów niezależnie od tego co się będzie działo w twoim życiu..
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Miguel, nie bede spiewac bo nie mam sily ani weny. Ta plyta powstala dla ciebie...a nie chce dzis dla ciebie spiewac...czulam sie okropnie przez ciebie wczoraj...
- Maria.... Nie zrobiłem nic co mogłoby cię wkurzyć... Równie dobrze mogłaś sama powiedzieć, że jesteśmy razem a też tego nie zrobiłaś... Czy Ci się to podoba czy nie, moje życie prywatne trzymam z daleka od zawodowego...
-To twoja znajoma.Swoim mowie, ze jestesmy razem. To byla impreza...co to mialo do rzeczy? Ze sprawami zadowowymi? Razem jestesmy w tym przeciez...
- To była tylko moja znajoma i jedna z panienek, która nagrała płytę w naszej wytwórni... Nie jest dla mnie nikim ważnym.. A impreza była firmowa... Poznałaś szefostwo, wiec to nie było żadne wyjście dla relaksu...
-To nie jest policja...ze musisz ukrywac, ze jestesmy razem. Ale to moje zdanie. Twoje rowniez znam i wiem juz jak sie bedziesz zachowywal. Teraz wszedzie gdzie wyjdziemy razem bede stala obok i miala udawac twoja znajoma, czy jak?
- Tylko przy mało ważnych znajomych, aby nie plotkowali... Na parkiecie robiliśmy co chcieliśmy, bo nikt nas nie obserwował.. Tak samo jak nigdy nie możemy być pewni, że moja jedna praca nie zostanie połączona z drugą...
Wziela glebszy oddech i podniosla sie z lozka. Byla zla i chcialo jej sie plakac, ale trzymala sie twardo. -Pojde do studia. Wiem co chce pocwiczyc -zmienila temat, bo postanowila, ze go rowniez zaboli.
Zbiła goz tropu:( - Przecież nie miałaś ochoty... - ugryzł się w język, aby jej nie rzucić, że ma się zastanowić a nie zmieniać zdanie co chwilę jak jakiś schizofrenik.
-A ty kazales mi byc profesjonalistka...zejde za 5 min -powiedziala i poszla do lazienki sie ubrac
to sam się ubrał i zszedł na dół, skoro teraz chciała być taka oh i ah.
Ogarnela sie i to samo moglaby mu pokazac:D
Zeszla do studia do niego - Chce to dopracowac...No se llorar -i poszla za szybke
Po prostu nie umiem płakać
jeśli nie boli, nie znasz mnie?
Nie wiesz do czego jestem zdolna
Nie popełnij błędu
Ale wyznam ci –
Rzeczywiście ciekawi mnie by
Dowiedzieć się co sprawiło, że myślałeś,
Iż możesz mnie zranić
Za kogo się uważałeś?
[Refren]
Musiałbyś być dla mnie wszystkim
Jeśli chciałeś pozostawić mi bliznę
Trzeba czegoś więcej niż ktoś taki jak ty,
By tak cierpieć
Będzie ci trudno
Złamać mi serce
I nigdy ci na to nie pozwolę
Wydaje mi się niesprawiedliwe nadawać większe znaczenie czemuś, co go nie ma
To, co ty nazywasz miłością, ja dziś nazywam inaczej
https://www.youtube.com/watch?v=splw_Esmql0
I poczuwala sie. Mogl myslec co chcial.
Starał się nic nie myśleć, ot piosenka jak każda inna, którą trzeba doszlifować, chociaż docierało do niego, że nie bez powodu wybrała akurat tą., więc jeszcze jej dorzucił - Nie za mało emocji?
-Za mało dla ciebie?
- A ty uważasz, że dałaś wystarczająco? W refrenie powinna być kulminacja wszystkiego..
-To bedzie...jeszcze raz -powiedziala i poczula sie jeszcze bardziej. Lepiej jej bylo jak sie wyzyla
Wyzywala sie bardzo na
Jeśli chciałeś pozostawić mi bliznę
i
Będzie ci trudno
Złamać mi serce
i sie tak trzymala bo nie chce mi sie gif zaladowac eh
to jak się lepiej poczuła to się wprosił do niej za szybkę, aby mogła patrzeć na niego i miała na wyciągnięcie ręki.- pokaż na co cię stać, Maria..
Az taka silna to nie byla. Jak wlazl do niej i po tych emocjach to juz jej sie oczy zaszklily, bo przeciez niemyslala tak. Pocalowala go...
No to odwzajemnił, skoro wymiękła jak się tylko zjawił i jeszcze bezczelnie ją rozbierał
Miala chyba 3 czesci, wiec mial utrudnione, ale pozwalala mu i odsuwala tylko usta jak spadaly ciuszki i jemu sciagnela koszulke.
jak 3 części? - Niżej.. - podpowiedział jej, bo na chuj koszulkę mu zdjęła?!
Duzo bylo odpowiedzi na te pytanie hahahaha
Rozpiela mu spodnie i zsunela razem z majteczkami jak chcial od razu nizej.
w końcu pojęła ahhahaha to dalej ją całował i się dobierał do jej zarośniętej pajęczynami cipki, skoro to już cały tydzień ahhaa
Ale ona dbala i sie depilowala pod prysznicem ha
Zaczela go tak macac tyle ze bez gaci