Nie jesteś zalogowany na forum.
-nie chce robic klopotu...to ty wymysliles to spa...ja sie zgodzilam mimo ze nie chcialam...bylam przygnebiona po naszych klotnisch, po wypadku i po smieci cioci...a jak juz wyjechalam to pierwsza widomoscia jaka miales dla mnie to ze jedziesz do diany...po prostu strzal w pysk. Zrobilam blad ze sie upilam....dziewcyzny tez przezywaly. Najbardziej Silvia...pozniej bardzo zle sie czulam, wiec silvia zawiozla mnie do kliniki na kroploqkw z witamin. Nie wiem co teraz...
No to ją wysłuchał- rozumiem... dobrze, że to nic poważniejszego... Chcesz teraz odpocząć? Albo coś zjeść, napić się? Może to ci pomoże wybrać co teraz powinnaś zrobić..
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Szkoda, ze mnie nie znasz...ze nie wiedziales ze wole z tych przykrych chwilac zostac z kims kogo kocham a nie szalec z kolezankami...moglam sie nie zgodzic to fakt, ale jak juz powiedzialam Lucii nie bylo wyjscia. Miguel, ty wcale mnie nie chcesz, prawda?-zapytala spokojnie
Uznał, że wiecej może nie mieć okazji, więc spojrzał na nią, potem podziwiał podłogę, a potem znowu na nią.- Nie...przykro mi, że tyle to trwało i oszukiwałem siebie i ciebie...
Od razu naplynely jej lzy do oczu i az sie zatrzesla -A ja...chcialam kochac ciebie zawsze i twoje dziecko....-powiedziala juz slabo. Ale wiedziala ze fslej niewytrzyma -pojde sie spakowac-i targala swoja walizke ze soba na gore i juz po drodze plakala zalamana
Pozwolił jej iść się spakować... został w salonie i usiadł na kanapie. Już widział jak jej znajomi są szczęśliwi, że mieli rację i od razu powinna była im wierzyć. W między czasie zadzowniła do miego Lucia, że Maria powinna być w domu albo w szpitalu w Meksyku.
- Wiem... jest w domu, nie przejmuj się... Porozmawiamy jak wrócisz do domu... baw się dobrze - powiedział i starał się nie myśleć, że czeka go jeszcze spotkanie z maryśką jak będzie schodziła na dół...
Pakowala sie roztrzesiona.
Miala jeszcze jedna walizke. Nie miala jak zapkowac swojej palety ale coz. Kupi nowa. Znalazla tez baransoletke od niego. Wziela ja do reki i scisnela. Plakala ale odlozyla ja na miejsce. Miala czerwone oczy ale juz nic nie mogla
Zrobic. Spaloala sie po jakims czasie i zeszla na dol.
to się podniósł z kanapy i nawet jej pomógł z walizkami. - Dokąd się wybierasz? Do ojca, Tony'iego czy Sylvii?- i musiał się bardzo starać, aby z odrazą nie wymienić ostatniej osoby ahhaha
-Nie wiem...-powiedziala z ledwowscia i robila przerwy ze y nie wybuchnac placzem. Brala glebsze oddechy -raczej..hhmm... do tonego, skoro stoi puste...
- Możesz tu zostać póki nie zdecydujesz.... - powiedział patrząc na nią.
-Pojde do tonego...no to...-jednak lezka jej pociekla ale szybko wytarla -Hmm...dziekuje za wszystko...za rekord...
- Maria... nie ma za co dziękować... Przepraszam, że nie okazałem się takim jakbyś chciała... Może gdybyśmy się spotkali w innym miejscu i czasie...
-jakbym wrocila jutro to jutro bys ze mna zerwal...bylby caly dzien -dowalila bo nie chciala sie rozklejac przy nim -wszystko na raz...-w koncu juz sie rozkleila ale wziela walizki i wyszla z jego domu
ehhh to wyszedł za nią. - Podwiozę cię, ok?
-Nie...nie...-powiedziala z placzem nawet sie nie odwrocila. Targala dwie torby za soba. Miala nadzieje ze gdzies dalej zlapie taksowe
- MAria na litość boską! Chyba możemy zachowywać się jak normalni ludzie...
Zostawila walizki i podeszla do niego wycierajac lzy z oczy-wiem ze w twoich planach juz nie istnieje...ale moze...jedna ostatnia minuta bez bolu..pozniej juz nikt nikogo nie zatrzyma, tylko minuta bez bolu.
- O czym ty mówisz? - zapytał nie wiedząc o co jej chodzi z tą jedną minutką.
-mozemy sie przytulic w ten czas...w ciszy...nie trzeba slow...
A mowila o piosenke ktora jest na plycie a nie skojarzyl. Un minuto sin dolor
- Możemy... może kiedy emocje opadną będziemy potrafili być przyjaciółmi...- dojebał jej jeszcze i ją przytulił korzystając póki miał jeszcze okazję.
To nie dojebal jej bez bolu ehhh dlatwgo wlasnie mial zamknax morde.
Ale sie tulila do niego
to ją tulił i nawet ją pocałował we włosy jak tak stali jak sieroty
To stala dluzsj niz minute, ale nie chciala juz mu czasu zabierac. Odsunela sie w koncu -Wiec...zegnaj...
- Lepiej będzie do zobaczenia zamiast żegnaj.... Na pewno będziemy się widywać na mieście...- powiedział patrząc na nią.
-To by bylo niepotrzebne...-odparla skoro nie chcial jej juz. Odwrocila sie i poszla do walizwk. Gdzies za brama zamowila taksowke i wsiadla w nia. Wtedy od razu sie rozkleila
Alw zdolala podac adres wiec pojechali