Nie jesteś zalogowany na forum.
Uniósł brewkę - Co to za pytanie?
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Skoro uniosl brewke to juz wiedziala,ze tak ha -Dziekuje...nie musiales -bo nie miala sily mu tlumaczyc, ze nie powinien.
zaśmiał się.- Skoro jesteś to przejdźmy do salonu.. - i zapewnie potruchtali, więc jej podał kartonowe pudło, średniej wielkości jak dla ciebie ahha - Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, Maria...- i jej podarował nowszą wersję gramofonu haa
-Miguel...-westchnela, bo ciagle nie miala slow by zaczac tłumaczyc ha No ale otworzyla pudelko i oblukała prezent -Jest to piekny prezent, ale nie wiem czy powinnam to przyjac...
- A dlaczego nie? To prosta sprawa Maria... masz urodziny, a ja chciałem Ci coś podarować, co sprawi Ci przyjemność... Może ta mała zabawka przekona Cię, że muzyka to ejst to co Ci się podoba i poświęcisz na to więcej czasu i nie będziesz się zastanawiała czy na pewno chcesz się tym zająć..
-Nie chcialam sie tym zajac przez ciebie...
- Przepraszam.. Nie chciałem cię zniechęcić do wszystkiego co robiliśmy razem..
-Dobrze,nie rozmawiajmy o tym...porozmawiajmyo szczegolach dotyczacych płyty. Zgadzam sie na okladke.Kiedy to wypuscimy i co mam robic?
- Co powiesz na za miesiąc? DO tego czasu zorganizujemy kameralny koncert, gdzie będziesz mogła zaprezentować swoje utwory, przygotujemy sesje promocyjną... Wywiady z zaprzyjaźnionych radiach..
Maria byla wszystkim zdziwiona, ale starala sie zapamietac. -Ok...czyli to naprawde juz rusza...-dotarlo to do niej -I bede mogla byc soba, tak? A nie tak jak chcielici goscie zimprezy?
Zacieszył się - Nie lubisz krótkich spódniczek? - zapytał i zlukał jej strój.. Skoro awansowałem na twojego manago to myślę, że się dogadamy, Maria..
-Skoro Gabriel nie moze, to nie ma wyjscia -powiedziala od razu -Nie lubie az tak krotkich jak oni by chcieli...moze zalatwimy juz jakies terminy, zebym mogla sie przygotowac konkretnie?Koncertu czy sesji?
- Jasne... zaraz coś rozplanujemy...- powiedział i podniósł się i wyjął swój terminarz i wrócił i usiadł obok niej. - OK, to kiedy masz czas?
-Czy mozesz w tym czasie wyprobowac moj gramofon?Masz jakas plyte? -zapomniala sie,ze nie miala z nim takich rzeczy robic jak sluchanie muzyki hahah
- Coś się znajdzie...- powiedział i ustawił gramofon, a potem wziął jedną ze swoich płyt i jej puścił. - Mam nadzieję, ze Ci się spodoba... - i puścił to
https://www.youtube.com/watch?v=oKPhGHAdqk0
-Podoba...znam i umiem to grac -powiedziala i byla zadowolona z muzyki chociaz troche dol ha
No to mowila mu kiedy ma akademie i ustalali termin -Ale mze powinnam zrezygnowac z pracy w akademii?
- Na razie nie ma takiej potrzeby..- powiedział uśmiechając się. - twoja przyjaciólka zyska nowych uczniów dzięki tobie.. O ile pozwoli Ci wyjechać w trasę koncertową..- rzucił z sarkazmem.
-To nie moja matka...-odparla i zaznaczyla mu terminy, ktore jej pasuja i ktore chcialaby -Oby sie udalo...
to ją dotknął za podbródek - Uda się Maria... uwierz w siebie, kochanie..
Zmieszała sie.Odsunela sie i wstala -Jesli to wszystko to już pojdę...
- Właściwie to... co byś powiedziała na kolację? Z okazji twoich urodzin oczywiście..
-Miguel...tylko razem pracujemy...rozumiesz to?
Uśmiechnął się- Doskonale zdaje sobie z tego sprawę... Przeciez nie proponuję, abyśmy poszli do łóżka, a na kolację... Jak przyjaciele..
-Niestety mam juz inne plany...siedze w domu przy filmie i lodach... -i sie zasmiala w konuc
I wtedy mu się przypomniało coś! - Nie odpowiedziałaś wcześniej na moje pytanie... Z nim zamierzasz jeść te lody?