Nie jesteś zalogowany na forum.
- Umieram z głodu..- powiedział i podszedł do niej, a skoro byli sami to pociągnąl ją do siebie i ją pocałował, skoro ona nie myślała zmięknąć ehhh
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Objela go nawet za szyje! I odwzajemnila!
to był tak milusi, że jak już się całowali to ofc, że rozpinał jej ta sexy koszulinkę!
Nie mogl tylko calowac?!
Maria nie zabronila mu. Cieplo juz jej sie zrobilo i macala go po szyi
a co on prawiczek??? hahaha
Pasowało mu, że będą goli i wesoli, z tym, że on miał dużo więcej do ściągania haha ale z kulturką to robił, wiec bez pośpiechu rozpinał te guziczki, aby nie było tak oczywiste, ze mu się spieszy
Jak rozpial to ona zdjela z niego koszulke!
To już nic go nie blokowało! leciał już bez krępacji i dokończył rozpinanie koszuli, ale nie zdjął jej, tylko od razu się dobrał do macania jej cipki a jezorkiem drażnił jej sutaska
Nie sadzila, ze to tego dojdzie i to jeszcze tutaj, ale coz.
Jak jej ssal suteczki to pogladzila go po wloskach, a potem juz rozpinala mu spodnie. Mruknela pod nosem
a gdzie chciała? w mieszkaniu gejozy? ahahah
to bezczelny olał jej sutaska i uśmiechnął się do niej. - Uwielbiam cię, kochanie..
-Ja...ja cie kocham...-patrzyla juz mu w oczy jak luknal
uśmiechnął się. - Miałem nadzieję, że to powiesz...- i ją pocałował w usta i się wbił paluszkami w jej cipkę
Objela go mocniej wtedy jedna reka za plecu a druga trzymala go za buzke. Jeknela jak sie wbil, a potem go calowala
to jeszcze ucisnął jej łechcinkę, a potem już się wycofał paluszkami z jej cipki.
To zsunela z niego bokserki i juz wgl byla zgrzana i spragniona.
i zakończył jej radość z widoku jego chujka hahaha obrócił ją tyłek do siebie i jej przyłożył w dupę.
Zlapala sie blatu i podskoczyla lekko. Nie spodziewala sie tego. Odwrocila buzke do niego
uśmiechnął się tylko do niej i znowu jej przyłożyłw to samo miejsce i w końcu wbił chujkiem od tyłu w jej cipkę
Mokra i ciasna ha i ogolona!
Maria jeknela glosno i lepiej sie wypiela. Zadrzala tez przez to, ze go poczula w sobie znowu
to już zdjął z niej tą koszulinkę, aby móc się napatrzeć na nią nagą i się rozpychał chujkiem i nawet za włosy ją pociagnął!
-O boze...-jeknela juz na glos jak jsszvze ja dreszcze przezzly po calym ciele po pociagnieciu za wlosy
- Mów mi tak częściej.. - szepnął jej do ucha..i puścił jej włoski.
Mruczala dalej seksownie jak jej bylo coraz lepiej i pokrecila tyleczkiem
i za kręcenie tyłkiem znowu dostała w poślada.. a potem uciskał jej łechcinkę i dopychał się do oporu
Byla juz bardzo blisko, ale chciala z nim dojsc wiec sie troche hamowala choc bylo ciezko
ciekawe czy tabsy łykała! On dawno nie bzykał to mu się szybko popuściło i doszedł i się spuścił w jej cipkę.