Nie jesteś zalogowany na forum.
- Tak, bo jak znam życie to znowu nam ktoś przeszkodzi- powiedział uśmiechając się i podniósl się z łóżka.
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Piekny gif prawda?:D
-Ok, wstajeee -powiedziala i zwlekla sie z lozka. Miala zamiar pogadac z Silvia jutro, az jej emocje przejda. I tak nie miala juz zajec w tym tygodniu. Ubierala sie.
tak na jego chujka luka hahaha
- A potem możemy coś zjeść na mieście..
Hahaha weeez
-Ok, a na co masz ochote? Na gore miesa? -zasmiala sie
zaśmial się- Dla odmiany możemy iść na chińczyka z górą mięsa
-Dobra, to pojdziemy na chinczyka -usmiechnela sie i ogarnela do wyjscia -Lecimy?
on też był gotowy. - Tak, im szybciej to załatwimy tym lepiej dla nas..- pozbierali się i poszli do samochodu i pojechali do gejozy
to dotarli do domku i mikie zajął się jej bagażami. - teraz możesz się czuć jak u siebie w domu..
Zlapla go za reke by zaczekal -Chce zeby dom byl tam gdzie bedziemy razem...mam tu cos-powiedziala i wyciagnela z jednej torby taki dosc gowniany naszyjnik:D
-Kiedy bylam sama...teraz kiedy sie rozstalismy. Chodzilam do mamy na grob. Przypomnialo mi sie, ze dala mi to i powiedziala, zeby go przekazala temu kogo pokocham. Wiem, ze to nie meskie i nie chce bys go nosil na szyi-usmiechnrla sie -Ale chce bys go przyjal...i nigdy nie bedziemy sami...bo mamy siebie.
ale by miała zdziwko gdyby nosił hahaha SPojrzał na nią zaskoczony. - Kochanie to twoja pamiątka po mamie, nie mogę jej przyjąć..
-Ona tego chciala...tak mialo sie stac...zebys go przyjal -usmiechala sie
- A ty wrócisz do noszenia bransoletki? - zapytał, bo wciąż pamiętał jak go olewała!!
-Si...-odpowiedziala lukajac mu w oczy
- Kocham Cię maleńka...- i ją pocałował namiętnie
-A ja ciebie, Miguel-odwzajemnila i go zlapla za szyje
to jak sie tak dobrze bawili to zaczął się do niej dobierać,a co mu tam.
Myslala, ze sie rozpakuja, ale tez, co tam! Nie przerywala. Calowala go dalej i sciagala z niego koszule
tylko czy dotarli po gumku
On tam nie mial nic do rozpakowania, więc nie miał problemu... Jak bawiła się z jego ciuszkami to się już nie krępował z nią i raz dwa ją rozebrał i całował ją po szyi.
To jak ju byla naga to sciagnela mu spodnie i galotki. Za kare nie dotarlipo gumki! Zapomnieli o tym zakupie. Calowala go po szyi
hahahha kara dla mnie?!! umarło stare to będziesz nowe bachory bawić hahaha
Oni chyba w salonie byli, więc mikie ją ładnie pociągnął na kanape, zeby na stojąco nie musiała cierpieć! o ocierał się od razu chujkiem o jej cipkę
Byla zadowolona, ze tak im ladnie to wyszlo. Ocierala sie sama o niego i mruczala mu przy pocalunkach w szyje.
Za długo się nie nacieszyła, bo się zniżył i ssał jej sutaski
Pogladzila go za to po glowce i zagryzla warge. -lubie jak mnie tak rozpieszczasz...
to spojrzał na nią.- tęskniłaś za tym?
-Tesknilam...wyobrazalam czasami...