Nie jesteś zalogowany na forum.
zacieszył się i poprowadził jej rękę do swojego chujka, skoro chciała się dalej bawić.
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
To dotykala go po calym chujku przy pocalunkach. A potrm juz zlapl mocniej i naciagala skorke
- marzyłem, aby znowu poczuć twój dotyk...pocałunki...- powiedział między besoskami i tarmosił jej cycki, bo cały miesiąc był zaniedbane!
No to skumala raczej troszke inaczej:D
-Ja rowniez...-odpowiedziala i zeszla na podloge pomiedzy jego nozki i polizala mu penisa
hhahaha ohhh był bardzo ale to bardzo zadowolony!! z jej sposobu myślenia hahaha - Oh kochanie...wierzę na 100 procent...
Macala mu udka i lizala calego peniska a takze jaderk, zeby poczul te przyjemnosc po miesiacu. Potem zassala glowke penisa i luknela na jego buzke
tegp akurat nie mogła być pewna przy Dianie czy takiej Camilli hahha
Uśmiechnął się do niej. - Lubisz się tak słodko nade mną znęcać?
Hahah to sie spojrzala jak na gife a potem wrocila do penisa i juz zaczela go ssac. Wsadzila calego do buzi
mówiłam, ze to mina do loda hahaha to się zaczął wiercić i powoli, ale jednak sam się pchał dupką do jej ryjka
To jedna raczka go trzymala za udko a drga za jaderka i brala coraz szybciej do buzki i nawet z jego ruchami dobrze wspolpracowala
i się skończyły przyjemności, bo ją w końcu złapał za kłaki i już dopychał ją do końca, aby nie ociągała się w braniu chujka do końca.
Ale nie zakrztusila sie tylko jej slinka ciekla juz po brodzie:(
to tylko lepiej się czuł i mu się bardzij podobało, wiadooomka, a potem już sam się pchał chujkiem na chama, aby mu się doszło
Trzymala go mocno i nie odsuwala sie, zeby doszedl.
Przynajmniej tu nie bedzie ryzyka. Mruknela jeszcze
hahahaha i po co mnie prowokujesz?!!!!!!!! Już mówiłam, że jest bezpłodny ahaha
No i jak się tak pchał to mu się ofc w końcu doszło i się spuścił w jej ryjek
Zeby dopelnic dziela, to polknela jego spermioszke ehhh i wytarla resztki z buzki. Luknela na niego i podnosila sie
Uśmiechnął się do niej i ją pociągnął do siebie na wyrko i bleee pocałował ją w usta
I calowala go namietnie. Moze jeszcze wyczul swoja sperme. Pogladzila go po buzi -podobalo ci sie?
- Cały czas mi się podoba, kochanie...
To scisnela go za tyleczek -Tak jak i mnie-usmiechnela sie do niego
- Więc spróbujmy więcej.. - powiedział i się wbił chujkiem w jej cipkę
Jeknela i go mocniej zlapala za tylek -Nie masz dosc, Miguel...
zaśmiał sie- ANi trochę... zresztą plan był inny, kochanie..
-Cała noc jest dla nas-usmiechnel sie, bo pamietala plan. -Eres mio..
- Zawsze, nie tylko tej nocy...- powiedział uśmiechając się i dobił się do oporu