Nie jesteś zalogowany na forum.
-Nie, nie. Wydawalo ci sie...-odwrocila sie do pichcenia
to podszedł do niej i się ocierał o jej tyłek, skoro się nim chwaliła. - uwielbiam mieć cię tak blisko..
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
To prawie puscila nozyk, ale sie jednak trzymala -Miguel...rozpraszasz mnie...
- Tak właśnie będziemy spędzać czas w kuchni- szepnął jej do ucha, przesunął jej kudłaski i ją pocałował w szyję.
To zadrzala po tym pocalunku -Bardzo milo...
- Owszem.... a jeśli na święta też nie założysz majtek to pokażę Ci jak jeszcze miło może być z dreszczykiem emocji czy ktoś nas nakryje...
Odlozyla wszystko i odwrocila sie do niego przodem -Mam pojsc na wigilie do twoich rodzicow bez majtek?
uśmiechnął się. - dokładnie tak... i w niezbyt długiej sukience... Abym mógł cię dotykać zanim wylądujemy w łóżku...
To juz sie podniecila i zacisnela udka -To bedzie ryzykowne...ze nas nakryja...
uśmiechnął się- właśnie o tym mówiłem, kochanie... Będziesz czuła podniecenie i adrenalinkę, że ktoś nas nakryje...
-Pomysle nad tym...-powiedziala juz w adrenalinie ha
- Żebyś mogła bardziej sobie wyobrażać.... obiecuję zabrać zabawki...- powiedział rozbierając ją z tej koszulki, skoro już się go nie wstydziłą to mogła przecież nago gotować.
Haha nie skumal co on chce, wiec pozwolila mu na to. A jak byla nago to go calowala i dobierala sie do gaci
też jej pozwolił a co! - Hmm deser będzie najpierw?- zapytał między besoskami
-A o jakich zabawkach mowiles?-zapytala jeszcze by pozniej nie glowkowac
- Masz na jakieś szczególną ochotę?- zapytał i zmacał ją po cipce, żeby trudniej jej było zastanawiać się co przyzwoite a co nie
To sie wzdrygnela -Ay nie...-mruknela i odsunela sie szybko. Chociaz juz byla rozgrzana -Musze skonczyc obiad...
uśmiechnął się- Uwielbiam cię zaskakiwać... mam nadzieję, że zawsze będę to potrafił..
-Nie watpie w to, ukochany...-odprla patrzsc na niego, a pozniej siegnela po koszulke by zarzucic na siebie i dokonczyc obid
https://www.youtube.com/watch?v=__6U3EMkqRM
- OH nie musiałaś jej znowu zakładać... Lubię oglądać Cię nago, Maria..
-po obiedzie bedziemy ogladac sie nago-usmiechnela sie i juz skupiala sie na tym by szybko to przygotowac
zaśmial się - Chcesz sok do tego?
-poprosze...-odprla i myslala juz o tej wigilii bez majtek ha
i z zabawkami! a rodzice jego obok hahahah
To mikie nalał soczku, a jak była zajęta to uwolnił swojego chujka i się macał zastanawiając isę kiedy ona zauważy, że zabawa jednak nie jest skończona
Glowe miala zajeta wigilia ha w koncu skonczyla wszystko tylko czekala az makaron sie zagotuje wiec odwrocila sie do niego, a tu taki widok. -Miguel...-rzekla drzacym glosem bo ja znowu napalil tym widokiem