Nie jesteś zalogowany na forum.
to się zainteresował!- a są takie?
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-pewnie wszystko mozna znalezc w ksztalcie penisa-smiala sie
- Jutro się więc rozejrzę, specjalnie dla Ciebie, kochanie..
-Migueeeel nieee. Niepotrzebnie o tym wspomnialam.
zaśmiał się- Już za późno...- powiedział i ją pocałował.
To Miguelowi zadzwonil telefon. Maria lukala uwaznie kto tam sie pcha do niego
- zawsze coś...- powiedział odsuwając się i odebrał jak zawsze kulturalnie - Słucham?
-Dzien dobry. Dzwonie z telewizji Imagen. Chcielibysmy skontaktowac sie z Dulce Maria. Zaprosic do nas na wywiad i wykonanie Presentimiento. Dostajemy duzo listow na ten temat. W koncu zdobylismy tez pana numer.
to Mikie zerknął na Maryśkę i się uśmiechnął.- Rozumiem... jakim terminem byliby Państwo zainteresowani? Muszę sprawdzić w terminarzu czy uda nam się Państwa gdzieś wcisnąć w grafik..
-Dzien przed swietami...w godzinach porannych. Mamy duza ogladalnosc. Prosze dac znac jeszcze dzisiaj. Chcemy wszystko dobrze przygotowac. Jesli chodzi o wynagrodzenie to w granicach 40 000 MXN.
Zastanowił się u uznał, że dla Maryski to jest ofc szansa. - sprawdzę terminarz i dam znać... Jeśli się uda mogę prosić o podesłanie pytań abyśmy również mogli się przygotować?
-Tak, oczywiscie. Czekamy z niecierpliwoscia-rzekla baba i sie rozlaczyla
To mikie odłożył telefon i uśmiechnął się do Maryski - co powiesz na wywiad przed wigilia? Z cena możemy trochę ponegocjowac...
-Mowisz powaznie? Dzwonili w mojej sprawie?
zaśmiał się- Poczekaj, bo może coś pomyliłem, niech sobie przypomnę... Jasne, że w twojej!
Zacieszyla sie -Ahh to super! -usciskala go -To musze isc...a jak sie zestresuje i nic nie powiem?
- Spokojnie... prześlą pytania i będziesz mogła się przygotować... biorąc pod uwagę, że to będzie poranne nagranie to pewnie twój występ będzie z playbacku, aby właśnie uniknąć wpadki, że się zestrujesz, albo zapomnisz słów... Nie przejmuj się, Maria... Baw się tym, kochanie..
-Aaa i jeszcze bede musiala zaspiewac. Dobrze...ciesze sie-usmiechnela sie -Bedziesz ze mna?
- Obok, na widowni...- powiedział uśmiechając się. - Wiem, że sobie poradzisz, Maria..
-Kocham cie...z twoim wsparciem na pewno sobie poradze...
- to co? Oddzwaniam, że dla nich przesuniesz swoje plany i będziesz?
-Tak...chcialabym pojsc. To tylko pare godzin. Pozniej bedziemy miec czas zajac sie przygotowaniem do swiat.
- Idziemy do rodziców, więc nic nie musimy robić, kochanie..- pocałował ją. - Z wszystkim zdążymy... - no i oddzwonił do tv, skoro Maryśka była chętna
-Mozemy tez cos ugotowac...-dodal jakby juz do siebie.
Babka odebrala juz zadowolona bo moala zapisany jego numer -Mam nadzieje, ze ma pan dobre informacje.
- Ma Pani szczęście... Udało się przesunąć inne spotkania i Maria wystąpi u Państwa...Proszę o przesłanie pytań oraz warunków współpracy... Odeślemy uwagi, ale myślę, że się dogadamy..