Nie jesteś zalogowany na forum.
ostatnio tego słuchałam hahaha - Hmm chyba powinnaś swoją powtórzyć...- powiedział uśmiechając się.
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Eres tu...eres tuuu -dokonczyla mu jak jej przerwal i zasmiala sie -Pamietam ją doskonale...
- W takim razie idziemy spać. Musisz być jutro wypoczęta, skoro tak wcześnie masz wywiad...
-Dobranoc, Miguel -powiedziala juz tylko i zamknela oczka
- Dobranoc...- pocałował ją jeszcze w czoło i sam zamknął ślepka, bo przez nią musiał też wstać wcześniej:(
To jakims cudem...albo po prostu przez sex ha zasnela szybko i nie stresowala sie.
hahaha wszystko dzięki magikowi hahaha Mikie za to rano obudził się pierwszy i nie budząc jej poszedł się szykować, żeby potem nie musieć schodzić jej z drogi jak wstanie i będzie biegać jak poparzona.
Obudzila sie chwilke po nim. Przeciagnela sie i ogarnela ze juz trzeba sie szykowac. -Tylko spokojnie...bedzie dobrze -powiedziala do siebie i wstala z wyrka. Poszla ogarnac sie do lazienki. Ubrac i troche podmalowac.
Mikie jak się ogarnął to zszedł do kuchni ogarnąć kawę i jajecznice. Był nawet tak miły, że rodzince wysłał sms, ze maryska bedzie dzisiaj w tv!
Tony ze znajomkami tez wiedzieli.Tony nawet wywiesil kartke w Akademii ha nie bal sie Silvii.
Maria zeszla juz ogarnieta do kuchni. Usmiechnela sie -mmm jajecznica,super. Dzien dobyr, kochany.
- Cześć.... wyspałaś się?- i jej podsunął talerz i kawkę- Musisz coś zjeść przed występem, żebyś tam nie padła
-troche zjem. Nie martw sie. Nie padne -usmiechnela sie i zabrala sie za jedzonko
- w programie na żywo kiepsko by to wyglądało, ale już nie jedno widziałem..- powiedział uśmiechając się
-To by bylo show. Ogladalnosc by wzrosla -zasmiala sie
- ale nawet o tym nie myśl, Maria..
-Nieeeeee -jeknela i zasmiala sie -Nie mam zamiaru nic udawac. Nie znasz mnie?
- Znam Cię, ale to twój pierwszy występ i nie wiem czego się spodziewać, kochanie
-Kiedys juz wystapilam z Christianem -usmiechnela sie milo -Wtedy nie zemdlalam to teraz tez nie. Obiecuje.
- Dzisiaj skup się na sobie, a nie na tym co było kiedyś z Chrisem, ok? - bo wolał nie myśleć o tamtym ciućmoku hahha
Maria nie wiedziala, ze on zebral u Miguela:D
-Tak bedzie - i jak zjedli to pozbierali sie i pojechali do tv
No to wrócili sobie do domu i mikie starał się nie myśleć jak najlepiej paco nogiz z dupy powyrywać hahah
- To co? Choinka, aby mieć to już z głowy?
-Tak..ubierzmy ja, bo jutro juz swieta, a my jeszczetego nie zalatwilismy -usmiechnela sie i poszli do salonu. Wyciagnela wszystkie ozdoby.
to jej z tym pomógł. - Co jeszcze robiliście z Paco? - zapytał nie mogąc się pozbyć myśli o tamtym cieciu
-Miguel...nic -spojrzala na niego -Najwyzej pilismy herbate czy kawe...nie mysl juzo tym...
- I wiedziałaś, że coś do Ciebie czuje...- powiedział bardziej niż pytając. - Nie powinnaś była robić mu nadziei