Nie jesteś zalogowany na forum.
to się skupił tylko na łechcince, skoro już wymiękała podobno, bo nie wiedział czy nie oszukuje!
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Nie oszukiwala. Cieklo juz z niej bardzo! I w koncu doszla jeczac jego imie i wiercila sie pod nim.
to nie dał jej wytchnienia i się pchał dalej jęzorkiem i jeszcze ją tam rozpieszczał macankami
To az sie probowala odsunac, ale nadal jeczala jak nie dawal jej spokoju i miala zamkniete oczka zpoczucia
to ją złapał za rączki i zablokował jej możliwość ucieki od niego i dalej gwałcił jej cipkę ustami
-Zwariuje, kochanie.-wyjeczala i mocno go scisnela za te raczki
to pozwolił jej odpocząć pół sekundy, a potem się wbił chujkiem w jej cipkę. - Dla mnie możesz zwariować, kochanie... jesteś taka mokra i gotowa na więcej...
-Jestem...jestem cała twoja-jeknela i spojrzala mu w oczy jak ladnie ja trzymal
to się dopychał chujkiem. - Jesteś... i ja jestem twój... na zawsze, kochanie...
-Na zawsze, Miguel -powtorzyla i zaczla mruczecmu do ucha. Polizala go tam. Nosila jego bransoletke! Wiec juz nie mial sie do czego przyczepic.Wiedziala, ze na zawsze:D
a skad wiedziala gdzie ją schował razem z jej zabawką dla jego nie jego bachorka? hahaha
i w końcu się szybciej zaczął wpychać, żeby nie narzekała na waniliowy sex haha
alesamjej dal ta bransoletke jak ona mu dala to serce nie?
Nie narzekala. wszystko jej sie podobalo. Trzymala go za buzke i patrzyla mu w oczy przy tym posuwanniu
chyba nie hahaha nie wiem, nie pamiętam ahhaha
no i tak się posuwali aż w końcu mikiemu się doszło i się spuścił w jej cipkę
tak bo mowil, ze ma nosic jego bransoletke jak ma przyjac to serce!!
-Ukochany! -jeknela i tez doszla zaciskajac sie na nim, by wiedzial, ze jest jeszcze lepsza
- Wierzysz już? - zapytał uśmiechając się wracajac do jego odwagi
-caly czas wierzylam...
a faktycznie pytał wtedy o bransoletkę ahha no to szacun, że nosiła haha
- to teraz będzie zdjęcie nago i po sexie..- powiedział rozbawiony
-Jestes niemozliwy -zasmiala sie ale dala mu swoj telefon by zrobil foto bo sama miala za krotka raczke
No to wziął jej telefon i zrobił im fotoska, ale patrzył, żeby na ujęciu były jej cycki i może jej cipka, ale nie jego chujek ahahha - Teraz chyba jest idealne zdjęcie..
-Nie, nie, nie-rzekla szybko bo ona zauwazyla -nie objales siebie calego...
Zaśmiał się i ją pocałował w szyję. - Będziesz sobie tylko wyobrażała mojego fiuta patrząc na to zdjęcie...
-Ayy nooo-zasmiala sie i mu zabierala telefon -to skasuje. To nie fair.
- poczekaj, więc najpierw sobie wyślę, abym miał pamiątkę....- powiedział śmiejąc się.
To odpuscila, ale juz wymyslila zemste ha -W nocy jak bedziesz spal porobie tobie nagie fotki-podniosla brewki
zaśmiał się- Mam bardzo płytki sen... zorientuję się, że coś kombinujesz, kochanie