Nie jesteś zalogowany na forum.
- Oh to będę musiał czekać aż do wieczora?
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Zasmiala sie-Chyba, ze ktos otworzy okno w restauracji -no i zlapala go za raczke i poszli do samochodu. Pojechali do restauracji
Wiadomość dodana po 4 h 25 min 29 s:
Maria w samochodzie macala Miguela po kroczu i nawet rozpiela mu rozporek i przez gacie go macala.
to się zatrzymał przed domem i ją od razu pocałował, skoro taka napalona była.
No miala dzis taki dzionek. Odwzajemniala i wyciagnela mu juz kutaska z majteczek jak juz stali.
to odsunął tylko fotel do tyłu- chodź do mnie, kochanie... pokaż jak bardzo chcesz poczuć mojego fiuta w swojej rozpalonej cipce
To sobie sama juz obsunela gaciorki na bok i wlazla na niego i od razu sie nabila i usiadla na nim by byc do opory. Otworzyla buzke i jeknela -o tak...-spojrzala nawet na dol jak caly sie schowal w jej cipce
uśmiechnął się. - uwielbiam czuć jak mnie pragniesz...moja bogini sexu...
-Mój seksowny mezczyzna...-i poczynala sobie na nim zajebiscie i do oporu
- dla ciebie wszystko..- i całował ją po szyi, a potemw usta, aby za dużo nie jęczała i pozwolał jej się ujeżdząc tak jak chciała
To nie przerywala tylko coraz szybciej, perfidniej i mocniej go ujezdzala. Po alko miala wiecej odwagi. -Tak ci dobrze?
- Bardzo dobrze....- i jak się uniosła, zbey sie znowu pchać na chujka to ją zdzielił w dupę
To zagryzla warge i pokrcila koleczka na jego chujku.
- właśnie tak kochanie... doprowadź nas do szaleństwa....
To roznie juz goujezdzala.Nawet wyszla i znowu go wpuscila do srodka
a pozniej tak
no i tak aż mu się w końcu doszło i spuścił się w jej mokrą cipkę
Ona jeszcze na nim skakala jak dochodzil i ona tez doszla jeczacmu seksownie, az w koncu przestala skakac i tylko siedziala na nimi pulsowala.
to ją wtedy jeszcze tulił- Jesteś cudowna, kochanie..
-Ty jestes boski -pocalowalago jeszcze w usta. Potem z niego zeszla. schowala mu ladnie kutaska i zapiela spodnie usmiechajac sie do niego, a potem wyszli z samochodu i poszli do domku
hahaha jakie zatarcie śladów ahahha rozsiadł się na kanapie.- to co? Mały relaks po tym rodzinnym obiedzie? Na szczęście nie przepytywali Cię jakbyś była na przesłuchaniu..
-Podobalmi sie ten seks w samochodzie-powiedziala olewajac obiad haha
zacieszył się. - Chcesz powiedzieć, że adrenalina od sexu przy stole nadal cię trzyma?
Zlapala go za reke i wziela ja wyzej. Pocalowala jego paluszki -Caly mi sie podobasz...a wino uderzylo mi do glowy-zasmiala sie
to ją pociągnął do siebie na kanapę.- I co jeszcze powoduje to wino? Może będę cię upijał częściej?
-Bez wina czuje to samo -usmiechnela sie -inie upilam sie..tylkotroszke odczuwam skutki -cieszyla siei sie przytulila do niego
to ją tak ładnie tulił na kanapie
- I co to za skutki, kochanie? Sex w samochodzie to numer 1...