Nie jesteś zalogowany na forum.
-To zrobie kapiel...dokoncz prace. Przyjdz za 10 minut do lazienki -cmoknela go w usta i poszla dogory do lazienki
to wyłączył laptopa, żeby bateria mu się nie marnowała i poszedł do kuchni jeszcze się napić i czekał te 10 minut z zegarkiemw ręku
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
faceci:( powiesz, 9 i 34 sekundy i tyle poczeka haha
Zrobila kapiel z pianka i rozbierala sie. Zwiazalawloski do gory.
hahahha no może chciała jakoś super sexy wyglądać to co on mógł?! Dał jej czas, aby się przygotowała jak najlepiej! i poszedł po odliczeniu równiutko 10 minut,a ona gdzie byłą?
hahajuz byla w wannie. Dmuchnela mu pianka -Chodz do mnie.
uśmiechnął się i się porozbierał. - Nie za dużo tej pianki? - no i wlazł goły i wesoły do wanny, przodem,a by mogła się napatrzeć na chujka
-Niedlugo opadnie -cieszyla sie i przysunela sie i sie bawili
to jak byłaobok niego to zabrał się za rozpieszczanie jej sutków jak miały raz ciepłą wodę a raz chłodne powietrze jak miała cycki nad wodą.
To juz jej suteczki stanely. Usmiechala sie do niego -Podoba ci sie taki relaks?
- Każdy, byle z tobą.... i jak twoje ciało tak reaguje na mój dotyk...- i się przesunął i złapał jej cycka, aby nie tonął pod wodą i polizał jej sutka
Usmiechnela sie patrzac na niego, jak dlugo nie wytrzymal w spokoju.
to jej wypomniał rano hahaha - tutaj chyba będziemy się dłużej bawić niż przy choince...
-Dlaczego? -bo nie pamietala i nie wiedziala o co mu chodzi ha
to ja zmacał po cipce- bo mój język tylko w pobliżu twojej cipki działa takie cuda jak twój szybki orgazm..
-Sam wiesz jakie to wspaniale uczucie...jak to kiedy moj jezyk wedruje po twoim penisie...
uśmiechnął się- Doskonale wiem jakie to cudowne..
to ujela jego twarz w dlonie i pocalowala go
to odwzajemnił i to jeszcze z jęzorkiem, aby pozwiedzać jej głębokie gardło
To tez dodala jezorek i sie tak bawili. Luknela mu przy tym w oczy i dotknela go po tylku
to sonie mruknął!- mm... już chcesz poczuć mojego kutasa?
-Nie dotknelam go -usmiechnela sie do niego
- więc zaczekam aż nie będziesz mogła wytrzymać..- powiedział i rozpieszczał rekoma jej cycki i nie ocierał się o jej cipkę
-Jest pan bezczelny -usmiechnela sie i nakrecala sie juz przez cycki i w koncu dotknela jego kutasa
- tylko ci się tak wydaje...- i żeby chciała bardziej do ścisnął jej sutaski, obiema rączkami jednocześnie, żeby wzmonic jej odrobinę bólu
Jeknela i scisnela tez mocniej jego kutasa.