Nie jesteś zalogowany na forum.
Przysunela sie i szepnela mu -W cipke...-bo rozumiala, ze to znaczy na odwrot hahawsensie ze tak chce.
uniósł brewkę- Mówiłem, gdzie byś nie chciała, a nie gdzie ci się marzy...
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Zasmiala sie -Czytasz mi w myslach, czy co? Chyba wnos bym nie chciala -smiala sie
- Kochanie, po prostu wiem, że uwiebiasz wszystko co robię twojej cipce
-Bueno yaaa -zacieszula sie i zakryla mu buzke raczka -Mam pomysl -zmienila temat -Moze upieczemy jakies ciasto razem i zaniesiemy do twoich rodzicow? Zebby nie przyjsc z pustymi rekami.
- Hmm.... a nie moze być to coś mięsożernego? Kiepsko się znam na ciastach, kochanie....
-Ja tez...-zasmiala sie -Ale moze cos nam z tego wyjdzie.
- Ohhh więc nie będziesz mnie rozpieszczała słodkimi torcikami? Muszę poważnie się zastanowić nad naszym związkiem - powiedział rozbawiony
-Ale za to umiem robic mini babeczki...to jakos zawsze wychodzi -zasmiala sie -Nalesniki...gofry. bedziesz mnie tez kochal za to?
- Hmmm chyba za wszystko będę Cię kochał
-Kiedy tak mowisz, jestem taka szczesliwa...
- Masz jakieś wątpliwości, kochanie? Dajesz mi powód do życia każdego dnia, kochanie
Przytulila go do siebie -Nie mam juz watpliwosci...polezmy tak troche, a pozniej chodzmy na sniadanie.
- Hmm czyli będą gofry... bo muszę sprawdzić jak sobie z nimi radzisz- powiedział śmiejąc się
-Nie ma problemu -smiala sie -Z bita smietana?
- Hmm... nie pogardzę...- powiedział uśmiechając się
-No to wstajemy -cmoknela go w glowke i sie podniosla z wyrka. Ubrala szlafroczek.
usmiechnął się- a tak dobrze mi sie leżało...
-Prawda? Mi tak samo-zacieszyla sie -Ay dios mio! Que sexy-oblukala go i uciekla do lazienki zrobic siusiu
roześmiał się i pozberał się z łóżka, ubrał się i zszedł na dół do kuchni
Zrobila siusiu i obmyla twarz. Umyla tez zabki ha a potem zeszla do kuchni -Jestem. Juz robie gofry.
- Ok, to ja się zajmę kawą..- powiedział, ale jeszcze się nie ruszył tylko ją obserwował
-Que?-zapytala jak sie gapil i sie zasmiala -Na serio umiem zrobic te gofry-i zabrala sie za robote
uśmiechnął się- Podziwiam jaka jesteś piękna...ale dobra, już nie będę..- powiedział i wziął się w koncu za kawę
Usmiechala sie i jak wyrobila ciasto to wsadzila je do urzadzenia na gofry ha bo Miguel mial duzo sprzetu. Wyciagnela bita smietane i pokroila owocki.