Nie jesteś zalogowany na forum.
Pachniala o wiele lepiej. -teraz i tsk nie sprawdzisz-usmiechnela sue
- dlaczego? Masz okres? - zapytał, chociaż i tak nie był pewien czy to by go powstrzymało haah- Właściwie mi to nie przeszkadza jesli mam być szczery..
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-polizalbys mnie w okres?-podniosla brwi
Zaśmiał się - Chcesz spróbować?
-miguel...-rzekla z powaga -wlasnie mi sie okres zaczal...serio.
to się uśmiechnął.- więc wszystko przed nami....
-Ayy noooo-jeknela -Nie zartuj Miguel
zaśmiał się.- Oh daj spokój... teraz jest najbezpieczniejszy czas, a poza tym... mieliśmy dużo szczęscia, niemal na milimetry dopasowaliśmy nasz sex...
-najbezpieczniejszy seks...musimy skorzystac jednak....kusi mnie...
no to milusio przez majciochy ja zmacał, żeby wyczuć czy ma podpaskę 3 cm czy też tamponów używa, bo mu się zapomniało przez ostni miesiac hahaha
Miala podpaski:(
I miala ubrana -chces tego? Na pewno?
no to uważnie się jej przyjrzał. - Jeśli cię to krępuje zaczekam.... Nie chcę Cię do niczego zmuszać, kochanie...
-Troche mnie krepuje, ale....tez ciekawi...
- Hmm, więc idziemy krok po kroku... co najbardziej cię krepuje?
-zebys nie widzial podpaski...sama ja wyrzuce...
zaśmiał się - Obiecuję, że ściągne z ciebie majtki i nie będę podglądał.... coś jeszcze cię krępuje, kochanie? Jak będziemi mieli po 70 lat oboje będziemy nosić pieluchomajtki, bo nie zdążymy dotrzeć do łazienki... nie ma się czym przejmować... to normalne, że wy kobiety macie taki czas w miesiącu, że używacie podpasek albo tamponów... W ogóle to nie jest dla mnie problemem, kochanie...
-Ok...skoro tak mowisz, to jestem gotowa i jeszcze bardziej zakochana...
- No to chodźmy na górę... jeśli w połowie drogi stchórzysz dokończymy w łazience... tam nie powinnaś się krępować... - i podał jej rękę czując się jakby znowu przerabiali jej pierwszy raz hahah
No to poszli na gore, ale jednak wolala w lazience by nie zmieniac potem poscieli h
Hahahha to co za okresy ona miała hahaha jak byli w sypialni to się do niej miło uśmiechnął! I ją pocałował w usta i pozwolił im opasc na wyrko, skoro nie powiedziała, że martwi się pościelą aha
Nie wiedziala jak to bedzie wygladac no hahah kiedys w californication gosciu robil minete babie z okresem a dziecko ich przylapali i sie darlo ze wampir czy cus hahaha
Jak opadli na lozko to go calowala namietnie i sie troche stresowala tym. Skoro to jej pierwszy raz w okresie i jeszcze on poczuje ha
Szybko na tampony się przerzuci hahhaha jak mu się podawała to dobieral się do jej szlafrok, bo chyba nie ubierala się nie? I rączki mu wedrowaly do jej majciochow skoro musiała przykleić pampersa haha
Ze tez poszlam w ten trmat hahaha
Z jednej strony aie cieszyla, ze ma ten okres bo w ciazy nie byla uff. No i lukala na niego jak ja rozbieral.
hahaha niektóre mają okres i ciąze hahah
to jak chciała patrzeć to uśmiechnął się do niej i ściągał z niej majcioszki, dla jej wygody i krępacji nie lukał jak zajebała podpaskę ahhahaha taaaak! głupi temat i nie wiem po co go ciągnęłaś hahaha
to ty zaczelas hahaha
wiec juz jej bylo lepiej. bo do srodka cipy zagladac nie bedzie hahha byla za to mocniej podniecona w okresie i juz nie mogla wytrzymac. Sciagnela mu galotki i zmacala go od razu i naciagala