Nie jesteś zalogowany na forum.
Uniósł brewkę.- tak ci się spieszy kochanie? - i rzucił jej gatki gdzieś w kąt i pocałował ją w brzuch
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Chce, zebys juz byl twardy...-powiedziala patrzac na niego i mruknela jak go pocalowal tam -Podobaja mi sie pocalunki tam...
- I gdzie jeszcze? - zapytał i się pchał coraz niżej do jej wzgórka
-Tutaj tez...-oblizala usteczka
to był milusi i jęzorkiem zakręcił się przy jej łechcince
-Boze Miguel...-jeknela i sie spiela. Nie spodziewala sie lizanka lechty. Pokrecila miedniczka
Uśmiechnął się do niej.- Chcesz więcej, kochanie?
-Zawsze chce wiecej od ciebie...
chyba zacznie żałować, że pytał ahhahaha więc się wziąl w garść i polizał jej cipkę
Myslala, ze bedzie poprostu lepiej lizal lechte ha -Miguel, nie musisz...-powiedziala cicho, ale nie narzekala
najgorszy był początek, potem już mu poszło z górki, wiec jeszcze raz ją polizał,a potem zassał jej łechcinkę
Teraz dopiero wiedziala na 100 ze ja kocha hahaha albojest totalnym zboczencem. innej opcji nie bylo:D
-Ayy jeszcze...-jeknela bo nieduzo jej brakowalo,jak miala teraz taka megawrazliwa lechte
to był z siebie zadowolony i specjalnie dla niej znowu polizał jej cipkę, a potem jęzorkiem drażnił jej łechcinke i dopeiro wtedy ją zassał, żeby mogła dłużej czekać na najlepsze
To za kutaska niedosiegala zlapac, ale macala go poglowce i jz sie wila z rozkoszy. -Miguel...wejdz we mnie...
nie chciał zostać z niczym, wiec jej posłuchał i się od razu wbił do oporu i pocałował ją w szyję, żeby nie musiała uciekać ustami
Tez go calowala wiec po szyi i piescila gdzie popadlo. Dluzej zatrzymała sie na posladkach.
to się mocniej dobijał. - tak jak sobie życzysz, kochanie... cały w tobie
-Tak jest wspaniale...idealnie -pochwalila go
- Lubię kiedy czujesz się wspaniale..
-Dzieki tobie -usmiechnela sie i zzaczela juz regularniej jeczec, az w koncu za ktoryms pchnieciem doszla
i zalała ich pościel:((( Mikie się jeszcze troszku musiał powbijać, ale w końcu i jemu się doszło i jeszcze się grzał w jej krwistej cipce
Przynajmniej bylo mu cieplutko ha
jeszcze go cmoknela w ramie -Tak jest cudownie...moznapowiedziec, zejeszcze mocniejsze doznania...
to zerknął na nią.- Naprawdę? To chyba tak będziemy od dzisiaj zasypiać...- powiedział uśmiechając się.
Zasmiala sie -Ayy to by bylo dziwne.
- ale skoro kochanie to wzmacnia twoje doznania to nie mogę Ci odmówić..