Nie jesteś zalogowany na forum.
- Więc co wypróbujemy na początku? - zapytał i zmacał ją po cipce
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Zabrala jego reke -Miguel, nie rozumiem po co pokazales mi te kobiety...i powiedziales, ze to podnieca facetow. Nigdy nie bede robila tego z kobietami, tym bardziej zebys patrzyl...wiec chyba mamy zgrzyt.
Zdziwił się- Kochanie o czym ty mówisz? Niby dlaczego miałabyś to robić z kobietami i jeszcze mialbym na to patrzeć? Nie podoba ci się nasz sex?
-Powiedziales mi, ze to faceci lubia najbardziej pokazujac te kobiety dotykajace sie razem...
- Skarbie... ale nie jak są w związku... Jak mogłaś pomyśleć, ze wolę oglądać panienki od Ciebie?
-Tak to zabrzmiało...nie wiedzialam dlaczego mi to nagle mowisz...juz tak nie bede myslec...
Uśmiechnął się- Skarbie, oglądaliśmy tylko takie zabawy, to nic kompletnie nie ma związku z nami..
-Ah...-wiec kliknela na telefonie w to -Wiec jakbym powiedziala, ze lubie tak najabardziej to by bylo ok?
Zaśmiał się- Biorąc pod uwagę, że jestem twoim pierwszym? Nie pozwoliłbym ci na to... a oglądać byś mogła
-W sumie nie chce ogladac -usmiechnela sie lekko -Nie ustalilismy nowej pozycji...chyba zostawimy to na inny raz.
zaśmiał się- Więc co w takim razie zrobimy, kochanie?
-Przytulisz mnie mocno? -pogladzila go po buzce
- Oczywiście...- powiedział i ją objął, aby nie musiała mieć kryzysu uczuć.- Bardzo cię kocham, maleńka..
To tulila sie do niego iwdychala jego zapach -Ja ciebie tez, Miguel...
- I już nie będziesz nic złego myśleć?
-Wiem, ze wiekszosc facetow lubi ogladac seks kobiet. Poprostu to co powiedziales mi zle zabrzmialo. Nie bede juz nic zlego myslec.
- Ale wiesz...- powiedział patrząc na nią! - Gdybyś chciała sama się pobawić...to ja chętnie popatrzę na Ciebie..
-Tylko to zrobilam jak ciebie nie bylo -zasmiala sie i mocniej wtulila buzke w jego klate
- Hmm 2 razy, pamiętam...- powiedział uśmiechająć się.
-dobra masz pamięć...-odpowiedziala i cmoknelago w klate
- Kiedy mówisz o takich rzeczach to owszem...
Spojrzala juz na jego buzke -Chociaz i tak to byl seks z toba...
Zaśmiał się- tak to samo tłumacz, ale nie...nie był..
Usmiechnela sie -Powinienes przytaknac.
zaśmiał się- Domyślam się, ale wolę wyprowadzać cię z błędów