Nie jesteś zalogowany na forum.
hahahahha nie był jacykowem hahaha - Chcesz iść w miasto czy do parku?
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Do parku -usmiechnela sie -W ogole nie myslalam o miescie.
- No to wyskoczymy tam na popołudniową kawę - pozzbierali się i poszli w krzaki do parku
Wiadomość dodana po 3 h 47 min 56 s:
no to wrócili i mikie zerknął na nią- Dasz mi chwilę? Zadzwonię do wytwórni przedsstawić im plan działania i do Ciebie wrócę, ok?
-Si, mi amor -usmiechnela sie i poszla do kuchni zrobic im szyba kolacje
to on najpierw zadzwonił do swojego szefuńcia numer dwa, że za jakiś czas będzie potrzebował dokumenty dla Pani Almonte, aby nie zdradzić się przed innymi i zapewnić chociaż trochę spokój maryśce.
A potem zadzwonił do wytwórni jak obiecał i ofc, ze marudzili, ze pol swiata chce gwiazdeczka zjechac na ich koszt! jak meghan wesele za elzuni ahhaha Miguel obiecał oddać im za przelot i hotel, wiec szef uznał, ze skoro tak to ok, niech to będzie Paryż, ale mają się sprężać, więc Mikie był zadowolony, że udało się załatwić wszystko.
Przygotowala kurczaka ze szpinakiem i serem w ciescie francuskim bo to nie bylo duzo roboty jak ciasto bylo gotowe ha
Podspiewywala sobie dotego co lecialo w radiu a lecialy stareprzeboje i...
https://www.youtube.com/watch?v=x7XEcs9EkZs
to jak nie wróciła to zajrzał do kuchni i się zdziwił tym hitem..- Złote przeboje włączyłaś?
-Dokladnie tak -zacieszyla sie -To byl hit. Moi rodzice uwielbiali Luisa Miguela -powiedziala i podala imzarcie na stol i przekroila by bylo wiadomo jakie zajebiste
- Niedługo twój ojciec zapomni o Luisie mając Ciebie...
-Miguel...to bluznierstwo -zasmiala sie -Nie mozna porownywac mnie do Luisa Miguela.
zaśmiał się i podszedł do niej- Fakt... jesteś lepsza, bo jego do łóżka nie zaciągnąłem...
-Masz jeszcze szanse -podniosla brewki i pocalowala go w usta -Zrobilam kolacje.
- Nie lubię chłopców....chociaż z drugiej strony mówią, że aby życie miało smaczek...- powiedział z ooo CHOCHLIKAMI w ślepkach (ahhhhhhhhhhhhhh)
Smiala sie -Ayyyy. Juz jestes zareczony. Wiec zostalamci tylko jak...chyba ze mnie rzucisz -podniosla brewki
- Hmmm..... no skoro tak stawiasz sprawę....
-Ayy yaaaa. Luis Miguel cie nei zechce. Woli kobiety -powiedziala odsuwajac sie od niego ha
to ją pociągnął do siebie.- A ty dokąd się wybierasz?
-Obrazam sie za zdrade w myslach -powiedziala ledwo zachowujac powage
roześmiał się- Chyba znowu fantazja Cię ponosi, kotku.
Zasmiala sie i cmoknela go w usta -Zartuje. Zjedzmy kolacje, bo bedzie zimne.
- Jak Pani każe....- powiedział i sobie usiadł. - Wytwórnia zgodziła się na nakręcenie teledysku w Paryżu - powiedział nakładając sobie kuraka.
-Naprawde? Miguel...jestes niesamowity -i cmoknela go w policzek
zaśmiał się- Dlatego zostawiłem Ci Lucię i odwołanie naszego wyjazdu... No chyba, że zaczekają na nas...
-Porozmawiam z nia....nie ma problemu-usmiechnela sie i zabrala sie za jedzonko
- Zobaczymy czy tak szybko Ci pójdzie... No chyba, że wyślesz smsa, że mieliśmy wypadek...- powiedział rozbawiony