Nie jesteś zalogowany na forum.
-To uczynisz mnie najszczesliwszs kobieta na swiecie...
Zaśmiał się- Ale zanim to to może tak? - zapytał i się wpakował paluchami w jej cipkę
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Jeknela i go scisnela mocniei zs rece z emocji, a potem sama zaczela rozpieszczac na nowo jego penisa-tez cie uszczesliwie.
- Nie podarowałbym ci gdybyś tego nie zrobiła....- powiedział uśmiechając się.
-Oj jaki grozny-zacieszyla sie i posciskala jego jajca
no to mu się nawet jęknęło! - Powtórka z rana widzę Ci się marzy..- i ścisnął jej łechcinkę
-Chce...zebys juz we mnie wszedl...
to ją bezczelnie odwrócił tyłem do siebie i się wbił chujkiem od tyłu w jej cipkę
Tez tak chciala, wiec byla zadowolona. Jeknela i trzymala sie scianki. -Oj tak, Miguel...pasujemy do siebie...
- my czy mój fiut do twojej cipki?- szepnął jej do ucha
-to i to...-rzekla bo przeciez nie powtorzy fiut hahha zadrzala jak jej szeptal tak do ucha.
- czyli co do czego kochanie? - i jeszcze jej w dupę przyłożył i się dobił chujkiem
-Miguel prosze cie...-jeknela i sie poczuwala w to mocne posuwanko -Zlap mnie za piersi...-zdziwila sie soba, ale sie tsk poczula ze niewytrzymala
to jeszcze raz dostała w dupę, a potem ją zlapał za cycki i się nimi bawił i fwałcicł jej sutaski
Mruczala i jeczala na zmiane i bylo jej cudownie. Tak jak chciala.
to się rozkręcał chujkiem skoro był jej tak dobrze- dojdziesz dla mnie, skarbie?
-Tak, kochanie...jestes boski-pochwalila go i juz niewytrzymala tylko doszla krzyczac jego imie i wiercac sie na chujku.
to ją docisnął jeszcze do siebie, aby lepiej czuła jego chujka i się spuścił zaraz za nią.- właśnie tak, kochanie... chcę czuć jak ci dobrze..
To postarala sie i pozaciskala sie jeszcze i juz cicho mruczala az przestala -Idealnie to robisz...
Uśmiechnął się i się wycofał chujkiem - cała przyjemność po mojej stronie..
Odwrocila sie przodem i usmiechnela sie. -Po mojej rowniez-pogladzila go po buzi -Teraz pora sie oplukac.
zaśmiał się- Nie pasuje Ci moja sperma?
-Zostala w srodku -podniosla brewki i zaczela sie myc
zaśmiał się - Nie każda się tak cieszy na myśl o "została w środku"
-Ale my nie musimy sie martwic -usmiechnela sie