Nie jesteś zalogowany na forum.
-Dziekuje, ze sie o to zatroszczyles...sama bym sie tym zajela jakbym mogla...spokojnie wychodzic z domu -powiedziala . No i w koncu poszlido domku. Wytarla sie i ubrala sukieneczke, zeby tylko ja podwinac na badanko a nie cala sie rozbierac
przecież cały czas byli w domu ahaha Mikie się też ubrał, bo nie będzie nago paradował przed inną babą haha
- potrzebujesz czegoś?- zapytał i usłyszeli dzwoneczek, bez piotrusia pana :(q
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
myslalam, ze byli na tym basenie na zewnatrz ha
-Nie...chce juz miec z glowy te wizyte -usmiechnela sie i miala nadzieje, ze jej nikt nie zgwalci hahah
hmmm,.... a była kiedyś u ginekologa? ahha
- Zaraz wracam..- powiedział i poszedł otworzyć, a potem doktorkową zaprowadził do Maryśki.
- Maria to Leticia, Leticia Maria...
-Miło mi -powiedziala Maria do kobiety i sie dziwila, ze on nawet ginekolozki zna ha byla kiedys juz na wizycie! ale byal dziewica to nic jej nie wkladali w cipe hahah
- to ja Wam nie przeszkadzam... zapewne skorzystacie z pokoju gościnnego, który Maria zajęła... gdyby coś to będę tutaj na Was czekał...- powiedział zerkając na nie
Pani doktor zerknęła to na jedno to na drugie- w porządku.. przyda się nam trochę prywatności
zerkal bo sobie pewnie wyobrazal hahaha
No to Maria luknela na niego, a pozniej na pania doktor -Prosze za mną -i zaprowadzila ja do tej goscinnej sypialni
to Mikie uznał, że się dowie co z ojcem maryśki.
Pani doktor się uśmiechnęła milusio do niej- Gotowa?
-Tak...jak mam sie polozyc? Dopiero zaczelam...wspolzyc...chcialabym prosic o jakas antykoncepcje...
- rozumiem... póki co proszę się położyć i zdjąć bieliznę.... i rozluźnić... Nie zrobię Pani krzywdy
Sciagnela cala kiecke, bo wiedziala, ze i tak cycki powinna tez zbadac ha. I polozyla sie. Byla troche skrepowana skoro lezala nago przed obca baba ale coz.
no i pani doktor robiła z nią wywiad sranie w badanie wiadomo, a potem jak się już należała to zaczęła właśnie od jej cycków i je macała sprawdzając czy ma guzki i ywaga... będzie rzut monetą haha
Hahahhaha moze malo jej kto je sciskal, ale nie miala noo:D
Patrzyla w sufit i czekala kiedy to sie skonczy. -Wszystko dobrze?
- Jeszcze chwilka...- powiedziała i złapała ją za cycki i ścisnęła - Wszystko jest w porządku..- powiedziała i zostawiła jej cycki w spokoju
Odetchnela w spokoju i usmiechnela sie -Ufff. To zawsze troche stresujące...a dawno sie nie badalam.
to zerknęła na nią- Ale chyba partner o to dba....
To sie usmiechnela zacieszona i zawstydzona zarazem -Tak...dba o mnie...jest wspaniały.
no i pani doktor się w końca zabrała za to co najlepsze- Gdybym sprawiała ból proszę mówić... ale najważniejsze, aby była Pani rozluźniona.... nie chciałabym siłować się z Panią, bo nie o to chodzi
-w porządku...-powiedziala i sie rozluznila, bo nie chciala by ja cos bolało.
no to Pani doktor zajrzała paluchami w jej cipkę, nie mogła zawieźć Maryśki i zerkała co ma w środku
Spojrzała na babke uwaznie. Miala nadzieje, ze Miguel jej zajebiscie blonke rozerwal haha -Wszystko ok?
przy tym ile sie bzykali to dziwne, aby jeszcze coś tam miało być...ale tak pani doktorkowa sprawdzała jej reakcje, więc się rozpychała paluszkami - na to wygląda, ale pobierzemy wymaz do cytologii
Haha jak sie rozpychala to sie skrzywila i az sie ofsunela bo jej bylo nieprzyjemnie;ad
- Spokojnie, zaraz skończę... proszę się nie denerwować... - powiedział i tak jak mówiła pozbierała resztki do cytologii
-Przepraszam-powiedziala tylko i jak babka skonczyla to sie ubrala bo juz miala dosc lezenia nago -A jak z ta antykoncepcja? Moge dostac tsbletki?