Nie jesteś zalogowany na forum.
Uniósł brewke - hmm to było perfidnie?
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Usmiechnela sie -Troszke.
- przepraszam.. - powiedział i wbił się chujkiem na nowo, skoro tak jej było źle bez niego.
-Mmmm cudownie-pochwalila go i zassala mu warge
Miał się na baczności, żeby go nie ugryzła lol i od razu leciał na ostro, żeby więcej mu nie mówiła, że konar mu nie płonie!!
Ona tez ostra byla w tym seksie i doszli drugi raz!
I wszyscy byli szczęśliwi. Po bzykanku leżeli na kanapie. - udowodniłem Ci, że mogę?
-Bardzo. Jestes seksowny i podniecsjacy...a twoj penis uhhh!!-oblizala sie
Zaśmiał się - jeszcze ci mało?
-Ayayayyyy twoj duzy penis. Tylko moj-zacieszala sie zadowolona po dwoch orgazmach
- hmm... Nie lubisz się dzielić...
-Nie mozna sie dzielic tym-cmoknela go w usta -Teraz mu o wywiadzie
Zaśmiał się - ah więc mój penis już cię nie interesuje?
-ty mow a ja sie nim zajme-i gladzil go paluzzkami
- Chryste.. Nie wiem czy się skupię.... Wytwórnia chce, abyś codziennie gdzieś się pojawiała promując płytę.... Za 4 dni płyta pojawi się w sklepie... A za tydzień chcą wypuścić teledysk... Już teraz pracują nad zapowiedzią, aby pojawiła się razem z płytą...
-Wow...no to sie zaczyna. Wiec jutro fsktycxnie gdzies ide?a gdzie?-zapytala i macala mu dara i scisnela je mocniej
- jutro dla odmiany będzie to radio... Będą próbować namówić cię na solo... Więc poćwicz... Oczywiście pozostałe piosenki na razie są tajemnica...
-Tylko presentimiento? Czy wchodzimy juz tez w no se llorar? Mysle, ze radio bedzie spoko. Dzis juz ceiczylam jak ciebie nie bylo.
- po wydaniu płyty zorganizujemy kameralny koncert, abyś mogła zaprezentować wszystkie utwory... Później zajmiemy się teledyskiem, aby montaż na spokojnie zrobić w 2 czy 3 miesiące, a nie jak teraz na wariata...
-Ale i tak nie bedzie to zle. Czasem tak szybko moze wyjsc lepiek. -i dalej piescila jego penisa juz naciagajac mu skorke -Mam nadzieje ze w radiu przyjma mnie tak milo jak w tv.
- na pewno nie tak miło jak mój penis cię rozpieszcza - powiedział zacieszony
Podniosla sie i nabila sie na niego do oporu -Nie tak milo?-zagryzla warge
Zacieszyl się - ani trochę... Twoja cipka należy do mnie...
-A ty caly do mnie-rzekla nachylajac sie na nim i calowala go po czym sie nabijala coraz wzybciej i mocniej zeby chlupalo
Hahahha lubisz jak chlupie lol2
- skromna jak zawsze... Mocniej kochanie..