Nie jesteś zalogowany na forum.
zaśmiał się- Tak, ucieczki są chyba najgorsze w tym wszystkim..
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Bede sie starala tego nie robic na przyszlosc.-rzekla i pogladzila go po brodzie -Odechcialo mi sie spaceru...
Zaśmiał się- Ah.. a na co teraz masz ochotę?- zapytał uśmiechając się
-Na ciebie...-przysunela usteczka do jego
- Dlaczego więc jeszcze nie rozbierasz mnie?
-Zastanawialam sie czy tez masz ochote -zasmiala sie i zaczela rozbierac go
- Hmm... obawiam się, że nie musisz więcej się nad tym zastanawiać..
Maria rozebrala go, a pozniej oblukala calego. Rozwiazala swoja kiecke i zostala w bieliznie przy nim.
- Oh chyba będziemy musieli popracować nad bielizną...- powiedział uśmeichając się i już sam ją rozebrał ze stanika, a potem majciochów i od razu zmacał ją po cipce
-Chyba nie mialesnic przeciwko mojej bieliznie jak grzebales w niej i wybierales mi ja na pobyt u twoich rodzicow -powiedziala i juz zagryzla warge jak ja zmacal. Sama dotknela go po klacie, a pozniej po penisie.
- Nie mogłeś żadnej nie zabrać, Maria.... - powiedział uśmiechając się i ją złapał za rączki, aby mu chujka nie urwała i ją pchnął na łóżko, a sam się nad nią nachylił i pocałował ją w usta
Znala jego upodobania w seksie po tych filmikach co jej pokazywal i sie dziwila, zejeszcze jest dla niej dosclagodny ha pchniecie na lozko bylo w tym tez pikusiem. Ale podobalo jej sie wszystko. Ale jak byl nad nia to scisnela mu tyleczek.
to tylko się otarł chujkiem o jej udka.- uwielbiam tak spędzać czas z tobą, kochanie..
Ona juz odetchnela gleboko jak ją nakrecal -Na kuszeniu mnie?
- Na wszystkim.... i tym co jeszcze przed nami...- bo ofc, że planował więcej, ale nie mógł jej zszokować, aby nie uciekła. Zassał jej sutki, skoro już się nakręcała
-Pamietam filmy, ktore ogladales...-powiedziala jak calowal jej suteczki. Pogladzila go po glowie.
to od razu przestał i spojrzał na nią.- Co masz na myśli?
-Wiem,ze oczekujesz ostrzejszego seksu...
pomiział ją opuszkami palców po ramieniu.- Niczego nie oczekuję, Maria... Jeśli będziesz miała ochotę to możemy zmienić coś, ale nie spieszy się nam... tak jest dobrze, kochanie...- i wrócił do rozpieszczania jej sutków
przeszedl ja dreszczyk i obserwowala go -Jestes wspanialy...-odparla i sama dotykala go ciagle
to już się dłużej nie bawił i się wbił chujkiem do oporu, żeby mogła marzyć o tym ostrzejszym sexie
Jak tak niespodziewanie to jeknęlo jej sięgłosniej i scinela go za rączki. -Oh...-luknela mu w oczy
no to też jej lukał. - Jesteś idealna..- ale jak już wspomniała o ostrym bzykanku:( to się rozkręcał i leciał z nią od początku na ostro
podniosla nozki zeby wygodniej im bylo przy takim wbijanku
i juz ja skrecalo zpodniecenia. Mruczala mu do ucha i polizala go
to jej odpierdzielił zajebistą malinkę na szyi, skoro się kręciła podejrzanie przy jego uchu i jak tak dobrze reagowąła to się pchał już tylko tylko do oporu coraz szybciej, aby się obijać o jej kosteczki