Nie jesteś zalogowany na forum.
zaśmiał się- aż tak nie prowokowałem... byłem milusi..
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Milusi...i ten twoj wzrok...
uniósł brewkę- A niby jaki mam wzrok, kochanie?
-Przeszywajacy, podniecajacy...
uśmiechnął się. - Hmm.... to może zamiast myśleć o tymw końcu się pozbieramy na te rowery?
-Ide sie przebrac...naszykuj rowery -mrugnela do niego i poszla zamienic kieckena spodnie
no to mikie poszedł do garażu i szykował dowerki dla nich
To sie ubrala tak, tylko buty sportowe. Poszla naszykowac im zarcie i napoje do koszczyczka, a potem przydreptala do niego.
zerknął na nią.- hmm.. lubisz się rozbierać przede mną..
-Jestem teraz ubrana -zacieszyla sie
zaśmiał się- Hmm... zasłaniasz to co najciekawsze i najlepsze...
-Masz dobra wyobraznie -pomogla mu umocowac koszykofc do jego roweru. -No to lecimy...
- owszem, dlatego zabrałem kilka drobiazgów na naszą wycieczkę... Gotowa na maraton?
-Chyba zapytam jakie, na miejscu -zasmiala sie -Tak, gotowa. -no iwyruszyli na jakas polanke
No to wrócili do domu i już na wejściu mikie telefon miał i dzowniła mamusia! - Ohh... mama... co za niespodzianka... zaraz zapytam Marię...- i zerknął na swoją dupkę- Kochanie rodzice zapraszają nas kolację, masz ochotę?
Pokiwała głowką na tak -Przyjdziemy.
- OK, będziemy koło 19... pa. - powiedział i się rozłączył. - Oh... miałem cichą nadzieję, że nie mamy czasu..- powiedział z uniesioną brewką.
-Akurat dzis mamy troche czasu, a u twoich rodzicow jest miło. Lubię ich.
Zaśmiał się- Ohh.. wiec nie będzie jak w dowcipach i okropnej teściowej?
-Jak na razie sie nie zapowiada -usmiechnela sie -Musze sie wykapac i wysyzkowac na kolacje.
- Ohh już mnei porzucasz? Szkoda, że nasz piknik dobiegł więc końca- powiedział uśmiechając się.
-Na chwilke musze cie porzucic. Ja nie wiem jak wytrwalismy bez siebie ten miesiac -powiedziala i poszla na gore wziac prysznic
zaśmiał się i chwilę się pokręcił po domu, a potem sam poszedł do niej i się wpakował jej pod, skoro oboje byli po rowerach i się zacieszonył.
Piekny post.
Maria sie zaśmiala -Ayy Migueeel, que haces?
i czemu prysznic wcięło... (
- Nie tylko ty potrzebujesz odświeżenia, kochanie...