Nie jesteś zalogowany na forum.
- Nie narobiłaś żadnych kłopotów, Maria... Wszystko jest ok, nie przejmuj się tym...
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
To nie przezywala juz na glos. Wycierala mu krew z buzki i dowalila -Kocham cię...
Uśmiechnął się i ją pocałował.
Ona była w szoku, ze to powiedziała i odwzajemnila pocałunek.-Już wygladasz lepiej -usmiechnela sie lekko
- twoja obecność działa na mnie jak najlepsze lekarstwo... a ty jak się czujesz? Musiałaś być przestraszona tym co zaszło..
-Bylam...najbardziej chyba tym,zeserce mi stanie jak nafaszeruja mnie kokaina...ciezko mi powiedziec nawet teraz jak sie czulam...kiedys nas napadli w domu i okradli...jeszcze jak mama zyla. Aleto zadna Mafia...chyba amatorzy. WTedy sie balam tak pierwszy raz mocno...
to od razu na nią spojrzał- Chcesz powiedzieć, że przed śmiercią twojej mamy coś się już działo podejrzanego?
-To nie bylo podejrzane...wtedy byla jakas seria napadow na tle rabunkowym.Tylko mowie, ze juz troche przeszłam...musimy zmienic ciuchy i najlepiej jak siewykapiemy...dasz rade czy jutro z rana?
uśmiechnął się- jeśli wykąpiemy się razem to dam radę...
-Pomoge ci -usmiechnela sie i wziela go za reke. Pomogla mu sie rozebrac i sama sciagne brudna kiecke z siebie i bielizne, a potem wlezli pod prysznic -Zebys nie zamoczyl glowy...
haha myslał o wannie:( - chyba nic sie nie stanie jak sie zmoczy...
nie wiedziala juz o czym on mowi ha
-Nie mozna...-odparla i wziela namydlila raczki i go dotykala po ciele delikatnie
hahaha o głowie kurwa!
- Oh a co mi wolno, pani doktor?- zapytał uśmiechając się.
-Odpoczywac....-usmiechnela sie lekko zawstydzona, ale lukala na jego cialko jak go ladnie myła
to ją dotykał po boczkach- teraz odpoczywamy....
To az gesiej skorki dostala jak ja dotknal. - To prawda...zasluzylismy na to. -spojrzalamu w oczka i przyblizyla usteczka
to już po tyłku ją macał i sam ją pocałował, skoro ona się zastanawiała nie wiadomo nad czym.
Nie planowala sie z nim bzykac jak byl poszkodowany. Po chwili odsunela buzke i splukiwala mu cialko -Juz jestes czysciutki.
ale on jeszcze nie wiedział czego chce haha - pragnę cię, Maria...
To tekst na nia podzialam i nie msylac pocalowala go i sie ocierala.
to już mu bardziej pasowało! sam się zaczął ocierać chujkiem o nią
To az mruknela, bo ją przeszło podniecenie po calym ciele. Moze to przez te emocje. Zarzucila mu nozke na biodro
biodra miał na szczęście sprawne hahah więc ją macał po kacyzm udku i się wpakował chujkiem do jej cipki
Otworzyla buzke i jekneła patrzac na niego. Skapnela sie, ze nawet ja to jara, ze on po walce ha
haha ale ze co ją jara haha
- właśnie tego chcę, kochanie.... czuć jak mnie pragniesz... nic więcej mi nie trzeba...- i się dobijał chujkiem.