Nie jesteś zalogowany na forum.
Wiec dlonia sie wycierala. Zmywala ta sperme z twarzy ha i pozwolila mu sciagnac gacie -Moze w basenie?
- Jeżeli tak Ci się marzy...- a oni już się w basenie bzykali? czy tylkoz camilą miał tą przyjemnosć?;d;d
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Camila i ona hahaha
I wlezli dobasenu i tak sie wypieprzyli niezle. A tamten sobie dalej wywijal mieczem
i tylko on jeden wiedział czy ich widział czy nie hahaha
Miguel się uśmiechnął po bzykanku do niej - takie opalanie mi najlepiej odpowiada.
-Domyslam sie...-usmiechnela sie -Mi tez sie podobalo. To teraz na lezaczki? Zamowie jakies jedzonko.
- A czy będziesz nago na tym leżaku? Musisz wyschnąć... wszędzie - powiedział uśmiechając się.
Zasmiala sie -Ayy Miguel. Dobrze...bede nago dopoki cala nie wyschne.
uśmiechnął się- zadbam, abyś cały czas była mokra...
-Estas loco -zasmiala sie iwyszla z basenu. Wziela swoj stroj obok lezaka i rozlozyla sie na lezaczku
to wyszedł za nią i dopił swojego winiacza, a potem położył się obok i ręką już wędrował po jej ciele, żeby mogła się nakręcać na więcej.
Zamknela oczka i sie rozkoszowala -Bo sie nierowno opale -zasmiala sie
to ją zmacał po cipce - tutaj chyba nikt nie zauważy kiepskiej opalenizny
to rozlozyla tak nozki jak ja zachecil -Jestes niemozliwy, kochanie...
- Nie wyglądasz na taką co to jej przeszkadza..- powiedział i jej przypomniał zabawę z hotelu! i testował jej cipkę znowu od 1 do 5 paluchów hahaha
Hahaha to nie chciala. Podsunela sie do gory zeby mu palce wylecialy i zlaczyla nozki -Wystarczy, kotku.
ale na ilu skończyli? hahah
- Nie bój się orgazmów, kochanie - bo myślał, że o to jej chodziło, ze bedzie dochodziła co tylko ją dotknie
-Za palcow...cala reka mi sie nie podobalo...
Uśmiechnął się - A najlepiej wtedy doszłaś..
-Ay por favor...-zawstydzal ja -teraz musisz cwiczyc cierpliwosc i trzymac raczki przy sobie.
zaśmiał się i poprawił się na leżaku - Oh to może pomogę Ishiro w tych jego ćwiczeniach...- powiedział jak go dojrzał
-que? -zapytala i sie rozgladnela i jak go gdzies tez zobaczyla to od razu zaczela ubierac stroj
mikie zerknął na nią nie ogarniając co się dzieje- Co robisz?
-Ubieram sie...nie chce by mnie zobaczyl...
- Wydaje mi się, że już jakiś czas tam jest...i pewnie już widział co miał zobaczyć... Ale nawet gdyby zachowa to dla siebie i Ci o tym nie powie.... Nie przejmuj się nim.
Ubrala siei byla zawstydzona, ze mogl zobaczyc -Wole nie podkuszac losu.