Nie jesteś zalogowany na forum.
Zaśmiał się. - Ohh, nie przypominaj mi...wolałbym o tym zapomnieć na zawsze.
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-O tym jak sie dobierali do siebie? -powiedziala jeszcze specjalnie i zasmiala sie
to ją dźgnął w bok- ciiii!
Cieszyla sie -Ciekawe co by bylo jakbysmy przyszli troszke pozniej -no i niechciala juz go dalej zawstydzac, wiec go pocalowala
odwzajemnił.- już cię mogę rozpakować? - zapyhtał między besoskami
-Jak prezent? -usmiechnela sie i sama go rozbierała
- Dokładnie tak...- powiedział zacieszony, bo też mu się z tym skojarzyło, tylko nie miałą kokardki:(((
-Moge byc twoim prezentem -dodala i jak go rozebrala, a on ją to weszla na niego i ocierala sie calujac go
- Jesteś moim prezentem od losu, Maria..- powiedział między besoskami i ją miział po plecach
Spojrzala mu w oczka i miziala go po buzce -Czuje sie jakbym cie znala cale zycie...
Uśmiechnął się. - Mów mi tak częściej....- i ją miział po kaczych udkach. - Chcę cię poczuć, kochanie..
Trzymajac go za buzke pocalowala go mocno i namietnie, a potem chwycila jego penisa i wsadzila w swoja cipeczke mokra.
- o tak, maleńka... Wiesz co lubię...nie przestawaj, kochanie..
-Ay mi guapo -jeknęla mu i zaczela sie szybciej poruszać
ale on nie miał dziubka do obciągania hahaha jak już tak się bawili to masował jej cycki żeby miała jędrne jak nastolatka
A co mial? powazną mine? ha
Mruczala mu seksownie przy buzce i dalej go posuwala.
ahahah taaak, miał bardzo poważną i zadowoloną minkę ahahha
jak się poczuła w wpychanki na jego chujka to ją złapał w pasie i się obrócili i teraz to on się wyzywał i się wpychał do oporu chujkiem
I po takim wpychanku juz sie zaciskala na jego chuju w orgazmie i jeknela jego imie
to doszedł zaraz za nią jak się zaciskała na jego chujku i się spuścił w jej cipkę zadowolony z życia.- Idealny mój własny prezent....- powiedział zacieszony po bzykanku.
-Idealny powrot do domu -usmiechnela sie do niego
to się położył obok niej. - tak, też lubię takie powroty... Gdybyś nie mieszkała ze mną nie mielibyśmy teraz takich przyjemności..
-Teskniłabym za tobą...
uśmiechnął się- A ja za tobą....dlatego nie chcę się z tobą rozstawać...
-jeszcze trzy miesiace i pobijemy moj rekord zwiazku-smiala sie
łahahahahhahaha = Hmm,,,, więc będziemy świętować?