Nie jesteś zalogowany na forum.
- tak, ale akurat tamta praca wynika z pracy jaką dostaję i jak mnie nie ma to około tygodnia... chyba, że dopiero się szykuję to po pare godzin tylko się przygotowuje... zresztą sama będziesz miała okazję się przekonać
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Nie bedzie cie w domu przez tydzien nawet? Wiesz, zebede umierac ze strachu?
Uśmiechnął się- POkazać ci zabezpieczenia? Możesz być pewna, że będziesz tu bezpieczna
-Ay Migueeeel.Ze strachu o ciebie.
zaśmiał się- Będę dzwonił jak będę miał czas...
Westchnela -Policja ktora tak na serio pracuje dla sprawiedliwosci i chce odkryc prawde zawsze ma przechlapane. Tylko ci przekupni jakos zawsze przetrwaja. -rzekla i teraztroche historii hahah -Tak jak bylo z naszym kandydatem na prezydenta w 94 roku Luisem Donaldo Colosio. Zamordowali go i wszyscy wyzej kryli sprawe. Jeden dobry glina pracowal sam na swoja reke by odkryc prawde i jak juz sie dowiedzieli, ze ma cos co moze zaskodzic w sprawie, by Mario Aburto nie byl oskarzony o to, ze dzialal sam, to go zabili.
uniósł brewkę- Ohh nie sądziłem, że interesują cię takie sprawy.... Sama policja niewiele w sumie może... tak jak mówisz.... Są wyżej od nich i tam już wszyscy wszystko mają poukładane... Marne łapówki ładnie ich uciszają i tuszują co chcą politycy i inni ludzie, którzy mają władzę... w naszym kraju policja ma najmniejszą władzę, nie ma co się oszukiwać
-Tak, ale przeciety obywatel nie zdaje sobie tak bardzo z tego sprawy. Dlatego jest to niebezpieczne.
Trzeba wiedziec jak sie zachowywac, zeby nie wpasc w zle rece. Dlatego sie obswiam.
- Możesz być spokojna... Jeśli już mnie nie ma w domu to nie ze względu na policję.... Oni akurat wszędzie biegają z nalepką Policia Federal i każdy się śmieje, wiec jak tylko miałam możliwość uciec od tych buraków to poszedłem wyżej, chociaż nie mogę na nich narzekać.... Ja tam wolę czuć się dobrze w tym co noszę i kupuję sobie ubrania służbowe sam - powiedział zacieszony.
-Tak, twoj styl na gangstera-usmiechala sie -a co to znaczy wyzej?
- pracuję jako tajniak..i mój styl jest idealny....dopasowuje się do tego nad czym pracuję... prawdziwy kameleon ze mnie- powiedział zacieszony.
Usmiechala sie i zeszla ze swojego lezaczka i wpakowala sie do niego -na pewno jestes najlepszy w tym co robisz. Zawsze bede cue wspierac.
uśmiechnął się- Brakuje ci mojego fiuta? Miałem nadzieję, że szybciej zmiękniesz...
-przyszlam z dobrego serca, a nie z chcicy macicy-zasmiala sie
roześmiał się- Ohh a chciałem polubić twoją macicę..
Zasmiala sie -Moze chwilke poplywamy? Chod-i wstala i ciagnela go za reke
chciał ją do siebie pociągnąć, ale uznał, że jeszcze chwilę wytrzyma, więc się podniósł skoro chciała pływać.- ale nie za długo... Chciałbym jeszcze przejrzeć twoje teksty
-nie ma sprawy...po plywaniu pokaze ci teksty. Wskakujemy razem za reke na bombe?-zasmiala sie
- Spróbujmy....- powiedział i mocniej ją złapał za rączkę.- na 3?
I tak mogl ja trzymac ciagle ha
-3,2,1!!-powiedziala szybko i wlecieli do wody i chlusnelo woda na brzegi
biedna trawka tyle wody musiała przyjąć na raz! hahaha
to jak wskoczyli to ją jeszcze trzymał pod wodą, sprawdzał jaką ma pojemność płuc i ile wytrzyma pod wodą
To sie szarpnela, bo sie bala takich rzeczy ha ciezko jej bylo utrzymac powietrze
to zaraz wypłynęli i sam złapał powietrze, no a potem spojrzał na nią - wszystko ok?
Zlapala powietrze i wytarla raczkami buzke -nasteonym razem za cos takiego cie zabije.
- Przepraszam.... nie wiedziałem, że się wystraszysz...