Nie jesteś zalogowany na forum.
-W porzadku. Nie spodziewalam sie po prostu. Mozemy sie poscigac...w te i spowrotem i kto wygra fostaje nagrode.
- Może najpierw zbierz siły po tej niespodziance, co?
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-mam sile. To byl chwilowy brak powietrza-udmiechnela sie -jest ok...to co, leciny...3! 2,1!-powiedziala szybko i zaczela plynac
- ejj!- ale już nie krzyczał, ze oszukuje, zeby nie tracic czasu i się zabrał za pływanie
To jej i tak troche sekund poszlo w pizdu bo sie smiala
Ale potem dalej plynela jednak nie byla w tym jakos mega szybka
to ją w końcu dogonił i chciał ją pociągnąć, ale pamiętając, że chciała go zabić to sobie odpuścił - No dalej, jeszcze chwila została do mety
-dajesz mi fory?-zapytala i go chlapnela z boku
zaśmiał się- tylko troszeczkę...
To go zatrzymala przed meta i pocalowala namietnie.
to już olał wyścigi i odwzajemnił skoro już się całowałi i nie mieli ciuszków, więc się pchał chujkiem do niej
To tez juz go macala w wodzie po ciele i miala ochotke na seks w basenie
- uznajmy remis...- powiedział między besoskami..
-Jestem za -powiedziala i oplotla go nozkami w basenie by mogl sie w nia wbijac
- AHhh moja nagroda... - powiedział zacieszony i się wpakował chujkiem i znowu się czaił przy dupie!!
Tym razem nie reagowala jak poparzona. Pozwolila mu macac tylek czy cus ha
Calowala go w usteczka, a potem przeszla na szyje
hahaha już dawno ją macał, więc nic dziwnego, że to jej nie szokowało! zakręcił się paluchami przy jej dupowej dziurce dalej ją całując
Pozwalala mu ja dotykac tam i dalej sie poczuwala w bzykanko wodne
no to jak już kusisz! to się zakręcił i zanurkował paluchem w jej dupce i się chujkiem dobił do oporu, żeby mogła się skupić na czymś innym
Jeknela i miala zdziwko, ze sie wbil w tylek palcem, ale juz nie komentowala. Uznala, ze meni tak lubia i nic nie poradzisz haha
hahaha nie, lubili chujkami się tam wbijać, ale ona nie chciała hhahaha - o tak... lubię słyszeć jaka jesteś nakręcona...
-dzieki tobie...-mruknela i scisnela go za tyleczek
- dla ciebie wszystko, kochanie... - powiedział i już uwolnił jej dupkę i tylko po tyłku ją macał, aby nie musiala za dużo potem przeżywać, stopniowo ją bedzie przygotowywał
Nie miala jeszcze traumy ha i w koncu sie wybzykali w basenie i mogli z niego wyjsc. Recznikiem sie Maria owinela
to był średnio zadowolony hahaha - Ahh zawstydziłaś się?
-nie bedziemy paradowac nago-zasmiala sie