Nie jesteś zalogowany na forum.
-uffff jak dobrze-zasmiala sie i zabrala sie za swoje nalesniki. Co tam ze nic jej nie puscil:(
to jej puścił jej kawałek, zeby mogła się cieszyć jak już emocje jej minęły!
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
To sie troche zawstydzila nawet. W kocnu to wszystkie slowa dla niego byly. No ale cieszyla sie -chce zebys zawsze pamietal, ze to dla ciebie.
Uśmiechnął się- Wiem... chciałbym zobaczyć jak śpiewać to na żywo przed ludźmi...
-zeby wszyscy wiedzieli jak bardzo cie pokochalam?-usmiechnela sie do niego
zaśmiał się- Bardzo dobra myśl, ale jednak pozostać anonimowy...
-wiesz...jesli sa plany bym wystepowala publicznie i nagrywala to bedac ze mna chyba nie bedziesz mogl byc anonimowy...
Uśmiechnął sie- Hmm chyba jakoś damy sobie z tym radę..
-Tez takmysle -odwzjamnila usmiech. Zjadla swojego nalesniorka i popijala kakaŁko:d -Moge przyniesc teksty...
- OK i koniecznie bez ręcznika- powiedział uśmiechając się
-Jak sobie zyczysz -usmiechnela sie i poszla do ich sypialni. Sciagnela recznik i ubrala swoją kiecke, wiec dotrzymala obietnicy:D szukala tekstów w swoich rzeczach.
to aż się zdziwił, że tak szybko mu poszło! czekał na nią nagą! na kanapie rozłożony
Jak znalazla karteczki to wziela i wrocila do niego -Ok, mam -powiedziala siadajac i podala mu dwa teksty usmiechajac sie
https://www.tekstowo.pl/piosenka,dulce_ … seras.html
to nawet na nie nie zerknął- Chyba się nie dogadaliśmy...
-Que? -zapytala z minka niewiniątka -Przynioslam teksty jak mialam...i mialam nie miec recznika i nie mam.
- Ale masz sukienkę, o której już w ogóle nie było mowy
-No nie sprecyzowales -wystawila mu jezyk - Yaaa -zasmiala sie -Spojrzysz w teksty...?
- hmmm nie wiem czy powinienem za to co zrobiłaś...- jeszcze zerknął na nią, a potem już zerkał w teksty
-Nic nie zrobilam -bronila sie jeszcze, bo byla normalna w przeciwienstwie do niego ha
Zaśmiał się. - Tak to sobie tłumacz, maleńka..
-Podoba ci sie? -zapytala jak czytal tekst
pokręcił głową na prawo i na lewo.. - hmm....- zaczął i zagrał pauzą
To od razu zaczela -Licze sie z krytyka. Jednak nie chce robic czegos pod publike, tylko toco czuje i jaka jestem na prawde.
zerknął na nią. - Od razu myślisz o najgorszym?
-Pokreciles tak glowka,ze myslalam...ze ci sie nie podoba...