Nie jesteś zalogowany na forum.
- bo to lubię...- i ją złapał na złączeniu na dekolcie i przeciął jej kieckę nożykiem, a co miała pod?
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Miala bielizne jeszcze ha. Rozdziabila buzke i go zlapala za ramie drugiej rączki -Estasloco...
no to uśmiechnął się do niej i wsunął się ostrzem pod ramiączko i je rozciął,a potem drugie.- Za to ty jesteś rozpalona i czekasz na więcej...
-A ty? -zapytala go i rozpianala mu spodnie. Sama juz byla podniecona po tym nozu.
- Sama zaraz się dowiesz...- i się nozem wsunął w jej gatki, żeby mogła poczuć chłód ostrza na swojej ogolonej cipce, albo i nie..
ogolonej!
Zagryzla warge i sie wzdrygnela -Ostrożnie...
- Radziłbym, abyś się nie ruszała skoro się martwisz o swoją niewinną różową cipkę...
-Nie dam rady...-odpowiedziala mu i wyciagnela mu kutaska ze spodni
to się ulitował i rozciął jej gacie, aby mogły sobie spaść. - Na ile jeszcze jesteś gotowa?
Spojrzala na siebie i jemu w oczy -Na wszystko...
uśmiechnął się- Dużo lepiej...oprzyj się o kanapę...nogi szeroko.... chcę mieć cały czas na widoku twoj seksowny tyłek i mokrą cipkę...
Przysunela sie i szybko i mocno go pocalowala,a pozniej zrobiła to co mowil. Wypiela sie mu ładnie opierajac sie o kanape.
to jej ładnie między pośladkami nożem przejechał zamiast rozcinać rajstopki ahha
-Boze Miguel...-jeknela i miala gesia skorke, bo niewiedziala juz co sie dzieje
- Możesz mi podziękować dopiero jak dojdziesz...- powiedział zadowolony i podniósł jej adrenalinkę napierając mocniej na jej warogsy od tyłu
Czula napiecie i podniecenie,az jej pocieklo, zeby mogl wiedziec na pewno ha
to był bardzo zadowolony i jeszcze podstawił nożyk, aby mogło spaść na ostrze a nie na kanapę!!!, a potem ją szarpnął za włosy, aby się wyprostowała do niego i tym brudnym nożem po sutasku jej przejechał
Mruknela pod nosem i zaczela dotykac jego penisa jak juz stali na przeciwko -Odloz noz...i wez mnie...
to odłożył nóż.. - Zaczekam aż nie będziesz mogła wytrzymać...- i znęcał się nad jej cipką
-Ay...-jeknela po klapsie i sciagnela z niego dol, a pozniej zabierala sie szybko za górę
jak sobie poradziła z dołem to ją znowu obrócił tyłem na kanapę i się wpychał do jej cipki
Ciasnej, ale mokrej!:D Byla juz bardzo zadowolona -O tak, Miguel...kochanie...-jeknela seksownie i scisnela kanape
to jej dał kolejne powodu do ściskania kanapy i od razu się na bezczelnego pchał
-Ayyyy! Jestes boski -pochwalila go z rozkoszy
to ją szarpał za włosy
- za to ty dojdziesz dla mnie....- powiedział zadowolony z siebie