Nie jesteś zalogowany na forum.
-Tak...-wymruczala jak ja tak ostro brał -Kiedy zechcesz...
i CHLUPAŁO
to musiał jej pokazać jak łapie bandytów i im rączki wykręca hahaha skoro już na ostro, to mógł być złym gliną ahha
- jak najszybciej Maria....dojdź teraz!
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Skupiła sie i doszla dla niego chwile po tym jak jej rozkazal. Jeknęła glosno jego imie i zaciskala sie na jego chuju
to doszedł zaraz za nią, ale wycofał się chujkiem, aby moglo jej spłynąć... - Całkiem nieźle ci poszło, maleńka..- i jeszcze jej zdzieliłw dupę klapsa
Podskoczyla i odwrocila sie przodem doniego, ale lezala nadal -Tobie tez niezle...-podniosla brewki -Jestes brutalny..-zmacala go po klacie
- Uwielbiasz to... i swoje orgazmy dzięki mocniejszemu pieprzeniu...
-Nie sądziłam,ze tak bedzie...jak pierwszy raz odkrylam co lubisz...-patrzyla na jego cialako
- to co? Opowiedz co czułaś i czego się spodziewałaś po tym co będziemy robić...- powiedział i jak się tak gapiła na niego i go wpierdalała wzrokiem to rozpieszczał jej cipkę czekając aż się wyspowaida
-Jak juz bylismy razem to wiedzialam, ze tak bedzie...ze bede chciala sprobowac...-dotknela go po wlosach
- a wcześniej? - zapytał zerkając na nią i wrócił do minetki
Mruknela glosniej i seksowniej. Jak na nia spojrzal to sie wzdrygnela -Nie umiem tego wyjasnić...nie znalam nikogo takiego, ciekawilo mnie to...
uniósł brewkę, bo wiedział, że w takim razie łatwo nią manipulować, skoro jest taka ciekawska i podatna haha i skupił się na jej mini penisiaku
-Kochanie...-jeknela i zmruzyla oczka.Zaczla sie wic i chciala miec szybko drugi orgazm
już wiedział czego chciała, więc się rpzykłądał, any mogła dojść znowu
To juz ja skrecało i doszla, a przy tym pociagnela go za wloski ha Jeknela glosno z rozkoszy
uznał, że nie może jej dać tak po prostu spokoju! więc kontynuowal gwałt jej cipki
i nawet paluchy dorzucił
To dalej go ciagala za wloski a druga reka scisnela za ramiona -Ah Miguel...
to się w końcu odsunął od niej. - wystarczy...
-Que? -zapytala go i sie podniosla i zaczela od razu calowac jego usta ehhh
zaśmiał się - Jeszcze twoja cipka nie ma dość?
-Ja nie mam dosc ciebie -i macala go raczkami po calym ciele -Zabierz mnie do sypialni...
to ją pbjął w pasie i ją podniósł - dokąd zechcesz, maleńka...- i dreptał z nią do sypialni
Calowalago po brodzie i zacieszala sie -Kocham cię...
u smiechnał się- Może sama się zabawisz dla mnie?
-Ay Miguel...nie dzisiaj...-jeknela jak ją wybilz rytmu ha