Nie jesteś zalogowany na forum.
- a jeżeli to ja będę miał wibrator w ręku?- zapytał uśmiechając się
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
No to patrzyla na niego i zastanawiala sie -Moze tak byc...
zaśmiał się i ją pocalował- Wstydzisz się sama?
-troche...nie jestem jeszcze na to gotowa...
- Pokażę ci coś.... - powiedział i dotarliw końcu do sypialni i ją usadził na łóżku i zajął się tabletem!
Hahah a Maria po drinkach zasnala na tymwyrku jak dal jej chwile spokoju:d
łahahahahahhaha jak mogła! jak znalazł to rzekł- jak będziesz się wstydzić zrobimy to tak..- i chciał jej pokazać bzykanko solo,a tu ona śpi!!!! Westchnał sobie. - oh.. a taki z ciebie chojrak kochanie...- przykrył ja w takim razie,a filmik jej wysłał na komórkę, aby mogła obejrzeć w wolnej chwili
https://pl.redtube.com/6480321
a potem sam poszedł po swoją komórkę i wziął jeszcze prysznic. Po drodze napisał do Diany, że muszą się spotkać i ze ma się odezwać, a potem poszedł spać obok maryśki
Haha to dobrze, ze spała. Po takim dobrym seksie miala dobre snyi alkoholw nocy z niej schodzilD
hahahaha a co jest złego poza t a brzydka baba tam hahaha na początek, późeij pojda dalej hahaha
Mikie grzecznie spał aż koło 9 obudziła go komórka, zerknął kto dzwoni, wyciszył i zszedł na dół, aby odebrać i maryski nie budzić.
Ale juz juz obudzila. Zerknela za nim, a potem sie przeciagnęla. -Nie czuje sie tak zle...wiec moge mieszac alkohole -pomyslala sobie
hahahaha można i tak hahahahha
Mikie szybko załatwił pogawędkę, a potem jeszcze ogarniał kawę uznając, że Maryśka spał. Przy okazji zadzownił do rodziców, czy jego pół bachorek jest w szkolę
Maria poszła wziac szybki prysznic.Zwiazala wloski i zeszla do niego w rozowym szlafroczku:D Usmiechala sie -Dzien dobry...
- Cześć, już się wyspałaś? - zapytał i podał jej kawusię,a swojej się napił.
Podeszla i najpierw go pocalowala -Wyspałam i dobrze sie czuje. A ty?
- Całkiem nieźle... Wczoraj szybko odpadłaś..- bo ofc musiał jej wypomnieć!
Usiadła inapiła sie kawki -Musialam byc zmeczona...po alkoholu.
zaśmiał się- Miałem nadzieję, że jednak po sexie.... CO byś chciała dzisiaj robić>
-Musze jechać do pracy...a chyba pozniej trzeba odebrac vicky od twoich rodziców?
- Odwieźli ją do szkoły... Zgarnę ją po zajęciach... A później możemy zaplanować naszą upojną noc...
Podrapala go po brodzie i zasmiala sie -Nie mam nic przeciw.
- O której planujesz skończyć pracę? Może zjemy obiad na mieście?
-Si...napisze do ciebie godzinke przed i moze po mnie podjedziesz?
- Ja jestem za...- powiedział i już się łapami kręcił przy jej szlafroczku. - Co byś chciała na śniadanie?
Zaczepila nozka jego nozkę -Ciebie...
uśmiechnął się- Niestety to cie długo nie utrzyma... jajecznica?- zapytał dotykając ją po wsu