Nie jesteś zalogowany na forum.
łqahahahhahaha musiala go dobić - Maria litości.... zostawiasz mnie, bo moja ex jest w ciąży? A jak za miesiąc okaze się, ze ty też, to co?
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Sam zrozumiesz niedlugo, ze robie dobrze...dziecko to priorytet. Bedziesz jej pomagal. Sa badania...bedziesz caly czas z nia. A pozniej z nia i waszym dzieckiem...-odsunela sie od niego -Musze zabrac swoje rzeczy...rezygnuje tez z pracy z toba...nie dalabym rady...
- Słucham? Maria.... Nie rezygnuj z tego.... jeśli tak wolisz to odsunę się, będziesz pracowała z Gabrielem... ale nie odpuszczaj... Już raz straciłaś szansę przez ojca.... kolejny raz, chcesz zrezygnować ze swojego marzenia przez faceta?
-Co?-zapytala wybita z rytmu zerwania -O czym mowisz? Skad masz takie informacje?
- Mam swoje sposoby, Maria.... Wiem, że ojciec Cię ograniczał.... dlatego nie rób tego po raz kolejny...
Chciala mu rzec, ze bez niego nie da rady. Ze cale natchnienie jej odejdzie ha ale przypomniala sobie slowa Lucii, zeby mu nie slodzic.
-Jeszcze to przemysle...pojde na gore sie spakowac-i minela go
to jeszcze musiał się dobić.- Zostawiasz mnie z powodu dziecka z inną? Gdybym je mial przed poznaniem Ciebie też byś mnie skreśliła?
-Nie...to juz mialbys stabilne...wiedzialbys jak jest i bylbys pewny mnie...nie wiesz co sie stanie teraz-westchnela
- Maria....- powiedział zaskoczony zerkając na nią - Boisz się, ze wrócę do Diany?
-Dziecko zbliza...tak bedzie...-odparla i moglaby diana w koncu zejsc! Ha
a po co hahah
- W takim razie nie znasz mnie, Maria...- powiedział patrząc na nią, a skoro już tak chciałaś to Diana po prysznicy owinęła się aż w ręcznik i zdeptała na dół jakby była u siebie hahah
Jeszcze czula, ze moze zmienic zdanie ale jak to zobaczyla to byl strzal z piachy w morde. Lzy znowu miala w oczach. Nie bylo jej tylko jedna noc:(
-masz racje...nie znam...-spojrzala na diane
to tylko diana się złapała za ręcznik, żeby jej nie spadł, bo przy amrysce nie wypada ahhaha
- Zapewne jesteś Maria... Dajcie mi 5 minut i mnie nie będzie....
Mikie przewrócil ślepkami, bo tylko tego mu brakowało:( - Maria... Porozmawiajmy jeszcze..
-to wystarczylo...-i uciekla do ich supialni zeby sie spkowala znowu:( w sypialni juz plakala -me duele el reloj... porque ya sabe que se acabo...
- Przepraszam... może ja z nią porozmawiam i jej wyjaśnię, ze do niczego nie doszło? - zapytała Diana.
- Nie, nic już nie rób- i sam poszedł za maryśką, ale tym razem nie czekał na nią, bo szkoda, aby rzucała się z okna hahaha - Maria, proszę Cię... nie rób tego..
Usiadla na lozko i sie rozkleila. Zakryla buzke.
to usiadł obok niej i ją przytulił. - Zostań...proszę...
-muslalam, zd moze zmienie zdanie...ale po tym jak tu zeszla prawie nago...daj mi juz spokoj. Spakuje sie sama i wyjde...zostaw mnie...-ocierala lezki -bo inacZej nie wytrzymam...dawno nie czulam takiego bolu...kiedy sie konczy cos...
- Kochanie....to nie tak jak myślisz... Rozmawialiśmy o przyszłości.... kiepsko się czuła, więc została na noc, do niczego nie doszło, Maria... Tylko Ty mnie interesujesz..
Rozkleila sie, ale pakowala sie. Nie sluchala juz jego klamstw.
;((( to ją w końcu złapał za ramię, obrócił do siebie i ją pocałował.
Po chwili jak ja calowal to tez zaczela z najszczersza
Miloscia!
to nie przerywał, skoro wymiękała, powoli, bo powoli, ale jednak! i korzystał póki mógł i ją obmacywał
Dalej nie mogla sie posunac. Chciala mu powiedziec jak bardzo go kocha ale nie powiedziala.
Odsunela sie. Wziela najpotrzebniejsze rzeczy tylko. Spojrzala mu w oczy-lo que fue hermoso no se puede borrar, lo que es eterno no se puede matar...nigdy cie nie zapomne...
- Dlatego rezygnujesz....z nas? Tak po prostu, bez żadnego powodu....