Nie jesteś zalogowany na forum.
-Bym musiala zabrac sie ostro do pracy, bo nie mam tylu tekstow, a chcialabym, zeby wiekszosc jednak bylo moich...-usiadla sobie przy nim i napisala mu na karteczce co tam ost wymyslila -mozna troche pozmieniac...-no i pracowali i troche zapomniala przez to problemach z Miguelem
Mikie pojechał w świat posprawdzać co i jak w swojej drugiej pracy, a potem wrócił i uznał, że zerknie jak im się wiedzie na dole. - Jak Wam idzie?
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Maria juz byla zmeczona i glodna. Wstala jak przylazl -Hej...wlasnie konczymy na dzisiaj.
- Świetnie, to możemy gdzieś wyskoczyć na miasto na obiad...- powiedział uśmiechając się.
- To ja się będę zbierał.... Będę jutro to dopracujemy ten kawałek... Wezmę pare tekstów, może coś sobie wybierzesz na płytę..
-Ok, dziekuje. To do jutra -machnela do Gabriela i jak poszedl to podeszla do Miguela -Tylko chcialabym pojechac sie przebrac.
- Jasne... może jednak zabierzesz rzeczy tutaj? Nie będziesz musiała wtedy zastanawiać się gdzie straciłaś poprzedniego wieczoru... Poza tym kiepsko będzie gdy zostaniesz bez...- powiedział z uniesioną brewką
-Moze na dniach, zobaczymy...na razie nie-powiedziala bo nie bedzie latac w te i spowrotem ze swoimi rzeczami:(
- to może chociaż część ubrań? Abyś nie musiała wieczorem zastanawiać się czy zostać na noc? Proszę...
-No dobrze...wezme pare rzeczy -powiedziala w kocnu jak poprosil, bo miala miekkie serce. -To jedzmy już...
to był zadowolony, że się dała przekonać, no i pojechali do gejozy;(
Wiadomość dodana po 2 h 45 min 24 s:
Mikie się kręcił po okolicy be zcelu, truł środowisko przez MAryśkę! aż w końcu wieczorem wrócił do domu i zajął się papierkową robotą, bo niestety tego ominać się nie da strzelając do rpzestępców
Mikie jak zrobił swoje to się ogarnął i poszedł się położyć, napisał jej smsa i aż mial zdziwko, że mu odpisała, więc smsował z nią, skoro na tyle tylko mógł liczyć.
Jak mu Maryśka nic nie odpisała, to w końcu się Mikiemu usnęło i spał sobie aż do rana.
Mikie się rano obudził i ogarnął się, dopiero potem zerknął na komórkę i po jej smsie się zebrał i postanowił pobiegać, więc poszedł w siną dal.
Mikie wrócił do siebie i ogarnął sobie jakieś śniadanie, jeszcze się wypucował po tym bieganiu, a potem się zmył z domu. Nie chciał, aby go kusiło zejść na dół, gdy ona będzie pracowała z Gabrielem i to jeszcze nad taką piosenką!
Gabriel mogl powspominac chwile z cudowna maria :d
Po drodze Mikie zadzwonił do Gabrysia, aby wpadł w odwiedziny, bo dzisiaj sobie popracują, więc dotarli na miejsce i mikie znowu! zaniósł maryski rzeczy do sypialni, skoro i tak czekali na gabrysia. - chyba muszę cię tu siłą zatrzymać..
-nie chce juz sie stad wynosic...-pogladzila go po reku -bedziesz schodzil ze mna do studia czy popracujesz tutaj?
- Wolę popracować tutaj... Mam pare spraw do opisania, a już wiem, że nie chciałabyś ich oglądać..
-Jakbym musiala ci pomoc to bym ogladala...jak skonczysz to przyjdz. Lubie cie widziec za szyba jak mnie sluchasz...-luknela w jego oczy
- Nie ma problemu...z chęcią zobaczę nad czym pracujecie...
-Te amooo!-powiedziala glosniej i go pocalowala namietnie -Bede czekac, moja pntero-i ucirkla do studia
Mikie za to wziął się za pracę.. I tworzył swoje raporty.. Aż mu się znudziło i poszedł robić obiad dla nich.
Maria pracowala z Gabrielem i dobrze jej szlo ta nowa un minuto sin dolor-Miguel sie zdziwil z tego. Pytal czy to jakis podtekst-zasmiala sie
- i jak się wytłumaczyłas? Właściwie to Miguel nie lubi kiedy kobiety go wykorzystują i porzucaja... Do ciebie ma bardzo mocne uczucia... Po Dianie szybko się poznaliscie i nie chciałby znowu się przejechać..
-Ja go nigdy bym nie wykorzystala...jest ciezko, ale musimy dac rade...kocham go bardzo. Daje mi sile na wszystko...