Nie jesteś zalogowany na forum.
- zaraz wszystko ogarniemy - powiedział i ją pocałował jak już jej główka pracowała.
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Jak ją calowal to sie czula bezpieczniej ha. Odwzajemniala i pogladzila go po wloskach -Na co jest ta druga zabawka?
Zaśmiał się - ale jesteś ciekawski... Szeroko nogi... Pokaże ci na co to jest...
To rozstawila szeroko nogi. Sciagnela tez ta narzutke biala, ze zostala tylko w bieliznie bo nie chciala by jej popsul to wdzianko haha
Hahahha zamierzał je oszczędzić lol - grzeczna dziewczynka.. - i sobie kucnal i spial jej nogi nie szaleją z odległościa, bo nie chciał aby miała problem z utrzymaniem się lol i skoro miała tylko bieliznę to przesunął jej majtki na bok i polizal jej cipke i zaczepil jej lechcinke, aby już czuła kolejne dreszczyki.
Przeszedl ja dresczyk i zagryzla warge. Patrzyla w dol na niego. -Uwielbim cie, Miguel...zaskakujesz mnie.
Tyle to sam wiedziak lol2 podniósł się i pomógł jej die przesunąć kilka kroków do filaru i jej pokazał kółeczka - tu zaczepimy kajdanki..gotowa?
To wziela gleboki wdech i odpowiedziala -Tak...jestem gotowa-i podala mu kajdanki
To ja ładnie przypial kajdankami - wyglądasz idealnie... Taka niewinna... - powiedział uśmiechając się i ją pocałował z jezorem i już ją macal przez majciochy.
Czula sie dziwnie nie mogac ruszac rekami ani nogami. Calowala go z jezykiem,’ale ruszala miedniczka jak ja tam macal.
Mogła tyle, że ograniczenia miała lol
odsunął się od niej i zabrał jeszcze maskę na ślepia - z tym będziesz zdana tylko na mnie kochanie...
-Miguel...nie jestem pewna...-bo nie wiedziala czy zniesie jeszcze to
- ciiii... - bo nie zamierzał już jej słuchać... Dostał co chciał hahha teraz mógł już wszystko - spróbuj, najwyżej później już nie będziemy tak się zabawiac,
No to go znowu posluchala i nie marudzila-Dobrze. Sprobujemy...—i jeszcze jak mogla to zlukala jego klate i mordeczke
To jej założył maskę na ślepia i pocałował ją w szyję - kocham cię, maleńka...
-A ja ciebie...jestem twoja-powiedziala mu milusio i jak miala jego usta orzy jej to go dalej calowala
Eh to znowu biedak musiał jej przerwać i teraz już na luziku mógł sobie wybierać zabawki, więc zabrał co chciał i wrócił do niej i ściągnął jej gacie niżej i już się nie bawił w delikatnosci tylko jej smignal pejczem w cipke
Zagryzla usteczka i Jeknela. Lekko podskoczyla. Bardzo jej sie spodobalo, ale nie mowila na glos.
Wiedział, że się szykuje na kolejny raz więc przez majciochy pozwolił jej poznać magic Wanda ale tylko na chwilę - podoba Ci się to?
To bardziej sie zaczela wiercic -Mmm tak...
Znowu dostała pejczem i chwilę ja zabawia czarusiem - chcesz więcej, Maria?
Odetchnela glosno i oblizala usteczka -Chce...ale przez te wibracje szybko dojde...-powiedziala ciszej
- pomogę Ci... - powiedział uśmiechając się i usadzil wibrator, żeby jej lechcinka cały czas czuła wibracje i pociągnął jej te gacie, żeby było stabilniej i w stanik wpakował jej po mini jajeczkach, aby jej duty też mogło trzepsc od eibry. Foto na whatup lol
-Boze Miguel...-odpowiedziala zszokowana i podniecona. -Jestes zboczony-musiala to powiedziec bo nie miala doczynienia z nikim takim i jak tak ja wibrowal lechte to juz niewytrzymala dlugo tylko doszla i jej wycieklo z cipki sporo soczkow
Złapał ja za ryjek! - rzuć mnie jeszcze raz a nigdy więcej tego nie poczujesz, maleńka... - pocałował ją i coz.... Musiał mieć urocza pamiątkę więc jej zrobił tak foto i w końcu sam Sue rozebral i zdjął jej opaskę - jeszcze raz?