Nie jesteś zalogowany na forum.
To doszedł razem z nią i tak jak lubiła spuścił się w niej. - teraz chyba możemy wrócić do naszej rezerwacji..
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Usmiechnela sie i miziala go jeszvze po brodzie i lukala na niego -Mozemy...bylo mi wspaniale.
To miał minke jak na gifie. Że też zawsze on musi wiedzieć, że drugiej stronie się to spodoba lol2 miał szósty albo i siódmy zmysł lol2
Zasmiala sie -Queee? Powinnam sie wstydzic?
Zacieszyl się - powinnaś... Chcieć więcej...
To go ugryzla w usta lekko -chce...ale teraz zajmuemy sie domkiem.
- telefon i laptop są na dole.. A bardzo mi się nie chce po to iść kiedy jesteś obok i to w dodatku naga...
-Oh...wiec polezymy tak bezczynnie?
Zaśmiał się - możesz wybrać sobie zabawki z tamtej szuflady i już nie będzie bezczynnie.... - powiedział zacieszony - myślę, że nadmiar orgazmow szybko Ci się grozi kochanie
-Na dzis konidc zabawek. Bedziesz teraz mnie przytulal i glaskal...si?-usmiechnela sie pieknie
Zaśmiał się - brak pani docieszczenia? - no ale ja przytulil i mizial ją po włosach.
-lubie tak bardzo...al-usmiechala sie -gdzie pojedziemy, kochany?
Zaśmiał się - ok ok, zaraz pójdę... Zaczekaj 5 minut
-Na razie nigdzie nie idziesz. Chyba, ze bedziemy sie silowac-zasmiala sie
- maruda z ciebie się robi po sexie - powiedział zacieszony i w końcu wstał skoro żyć mu nie dawała - zaraz wracam - i poszedł z gola dupa zwiedzać świat
Zasmiala sie z niego i lezala zadowolona. Napisala szybko esa do Tonego ze jest super z Miguelem i bedzie sie martwic potem.
Mógłby uwolnić jyz lucie lol2
Mikie zabrał swoje rzeczy, nawet sie ubrał! I jej szmatke zabrał. Zabrał laptopa i wrócił do sypialni - proszę, możesz szukać czego tylko zechcesz..
No wrocili juz hahaha Lucia miala wolne
-Ayyy-jeknela jaknzobaczyla ze jest ubrany -Tez sie musze najpierw ubrac.
- dlatego właśnie zabrałem twój ciuszek... Nic więcej Ci nie trzeba, kochanie - i i podał jej szmatke i laptopa. - najchętniej ciągle bym cię oglądał nago...
-Tak nie moze byc -usmiechnela sie i ubrala swoje przezroczyste wdzianko wiec byla sexy
- chyba właśnie powinno być... - wpakował się na wyrko - gdzie byś chciała pojechać? Możemy jechać gdzieś dalej jeśli masz ochotę
-Nie tym razem. Wybierzmy cos niedaleko...-patrzyla na niego i smyrala go po nozce -Zeby nikt nie znalazl nas
- wezmę dokumenty na inne nazwisko, pokrecimy się po drogach, aby mieć pewność, że nikt nas nie śledzi... Nie martw się skarbie
-W porzadku...nie martwie sie skoro tak mowisz-cmoknela go w ramie -Przy tobie sie dobrze czuje.
- to co? Wybieramy coś małego czy większego?