Nie jesteś zalogowany na forum.
-I ciebie, jak mnie wypelniasz cała...-powiedziala jak ja tak podniecal mowiac od niej
Posuwala go tak, ze wchodzila do konca po jaderka i calowala go
to jej póki co pozwolił tak wolno się poruszać na chujku, w końcu musiała się dopiero uczyć jak jest najlepiej. Odwzajemniał jej pocałunki i ją drapał po plecach! niech ta ma przyjemność i ślady tak gdzie inna nie miała
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Przeszedl ja dresczyk wyczuwlany i usmiechnela sie do niego. Zaczela sie szybciej poruszać na nim.
to jeszcze delikatnie opuszkami palców przejechał po jej kręgosłupie,a potem ją złapał za tyłek i dociskał do oporu
I sama tez do oporu sie pchala bo uznala, ze tak je pasuje. Zaczely wyciekac z niej soczki i zaczela mruczec seksownie
jak się nachyliłą do niego to ją złapał za cycki i je ścisnął do siebie i lizał ją po sutkach
To gladzila go po wloskach bo jej sie to podobalo i cieszyla sie jak im chlupało haha bo wiedziala, ze sa bardzo mokrzy. Jeszcze szybciej zaczela go ujezdzac. Jeknela!
to już mu się bardzo podobało- tak... właśnie tak... tak szybko się poruszaj, kochanie..
To go zlapala za buzke i calowala go zachlannie
I go posuwala tak szybko
i tak milusio aż mu się doszło i zapomniał, że miał to zrobić poza jej cipką
I sama tez doszla -Ahh Migueeel -sapiac mu do ucha i polozyla sie na nim, ale nie wypuszczala kutasa z siebie. Tez zapomniala, ze mial sie spuscic poza nia.
no to ją obejmował po bzykanku jak chciała odpoczywać na jego chujku.- chyba teraz musimy pomyśleć o śniadaniu, kochanie..
W koncu polozyla sie obok i odpoczywala. Usmiechala sie za kazdym razem kiedy slyszala kochanie. -z chęcia cos zjem...zwykla jajecznica wystarczy.
uśmiechnął się- zobaczę co da się zrobić...- i zadzwonił na recepcje i zamówił im jajecznicę i spojrzał na amryśkę- Kawa, herbata czy sok?
-Kawa i sok -powiedziala i jeszcze go cmoknela w usta mimo, ze zamawial przez fona
to odwzajemnił bez krępacji, dorzucił do telefonu kawę i sok i się rozłączył, a potem wstał, aby mogła maryśka polukać chujka w całej okazałości.- chcesz się przejść po śniadaniu po plaży czy wracamy do domu?
No to oblukala go calego z gory do dolu i teraz moglaznowu popatrzec na chuka, juz nie w ciemnosci
-Mozemy skoczyc na chwile jeszcze na plaze i dopiero pozniej wrocic?
podszedł do niej- Myślę, że możemy....- pocałował ją jeszcze w usta i poszedł się umyć po bzykanku
Zlapala sie za buzke i cieszyla do siebie. Paluszkiem nawet przejechala po swoich usteczkach. Napisala do Tonego i Silvii,ze sie zakochala i ze jest z Miguelem. A potem wstala. Swoje ciuchy miala w lazience. Krecila sie przy lazience, az w koncu wlazla do srodka. Wlazla pod prysznic, objela go i pocalowala namietnie.
na początku się zaskoczył, ale spodobało mu się.- Chcesz spróbować pod prysznicem?
-Tez musze sie wymyc -usmiechnela sie do niego
no to ją objął i się chujkiem ocierał.- jesteś taka podniecająca, że ciężko się skupić przy tobie..
-Ty taki seksowny...-powiedziala i calowala go po tej brodzie gdzie sie dal, bo wiadomo z enie prosto tylkow klaki
wszędzie miał kłaki ahhaha odwrócił ją tyłem do siebie i się wbił chujkiem w jej cipkę
Trzymala sie scianki i jeknela glosno bo sie nie spodziewala. A ze hotel byl szybki to juz mieli ich jajecznice z kawa i sokiem. i walili do drzwi.