Nie jesteś zalogowany na forum.
Tylko Maria by nie chciala ha reszta sie skusilami poszly zacieszone. Juz plotkowaly jak sie ubiora na impreze.
To tylko Marii zjebal humor:( podeszla do okna i spogladala przez nie -que me quema, y me envenena
Y está matando, está mantándome
Y ya no tengo nada, nada
Se pasan los minutos y sigo sin nada, nada
¿De qué me sirven tantos juegos de miradas?—zaspiewala sobie po cichu
i popijały szampana czy winko, ale co dobre się szybko kończy, więc uznały, że czas się szykować, wiec poszły do swoich pokoi i Lucia niepewnie weszła do swojego - Maria, co się dzieje?
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Ten sms od niego tez ja dobij. Zyczenie zeby sie dobrze bawila po tym bylo zalosne.
-Nie nic...-starala sie nie pokazywac jak bardzo jej sie zeobilo smutno
- Przede mną nie musisz udawać... Rozmowa nie poszła po twojej myśli?
-Nie za bardzo...powiedzial mi, ze jedzie do Diany, wiec...nie za bardzo mam na nic ochote...moze niepotrzebnie tu przyjechalam. Nie cjce psuc tego wyjazdu...ale tak chce mi sie plakac...
t Lucia do niej podeszła. - I dlatego się martwisz, głuptasie? Miguel nie wróci do niej, Maria... Nie masz się czym martwić, kochana..
-tylko wyjechalam i juz do niej jedzie...a potem mi zyczy milej zabawy. Co on w ogole mnie nie zna? Mysli, ze bede sie cieszyc? Wiesz jak ja go kocham, Lucia? -wytarla lezki ktore jej lecialy -a on ostatnio mnie cosgle rani...
to się Lucia zdziwiła- Jak to? Maria co się u was dzieje? Usiądźmy i porozmawiajmy...
-Nic...lucia nic. Nie chce juz o tym mowic. Myslslam, ze juz bedzie dobrze...pisalam mu sms taka zadowolona...a on mnie zgasil. No nic...wyszykuje sie i idziemy na inpreze...chce sie upic...-wstala z lozka
- Koniecznie zostaw telefon w hotelu... Niech się pomęczy, że mu nie odpisujesz... Nic mu nie będzie jak się będzie zastanawiał co robisz...
-Prosze cie...nawet nie napisze...ale zostawie. -powiedziala i juz odlozyla na szafke -pomozesz mi z makijazem zeby nie bylo widac ze plakalam?
- Oczywiście... i pożyczę ci sukienkę jeśli nie wzięłaś nic seksownego..- powiedziała uśmiechającsię
Maria wziela. Wiec jak lucia ja pomalowala to ubrala taka sukienke
-Dobrze wygladam?
- Swietnie... zaczekaj zrobimy selfiaczka na insta...- powiedziała sięgając po swoją komórkę.
-W porzadku-powiedziala i jak lucia przyszla z fonem to sie ustawily do selfie i walnely sovie zdjecie z super cyckami mery ha
to jak mówiła to wstawiła na insta, ale ofc braciskowi też posłała, aby się ogarnął i sama się ogarnęła do wyjścia
- Myślisz, ze reszta jest gotowa?
-Pewnie tak...ale chwilka-i podeszla do mini parku i wycisgnela male alkohole -Na zdrowie i idziemy po nie-usmiecjnela sie. Chociaz nie bylo jej milo ze sie musi po wypdku upijac przez niego
- Słoneczko, ale nie przesadzaj... Sama mówiłaś, że za dużo nie możesz..- ale sobie chlusnęła z nią, bo lepiej mieć to pod kontrolą haha
-Teraz mozemy isc-powiedziala i poszly po reszte przyjsciolek i wyszly na miasto na impreze
Lucia nie wiedziała, że ona będzie przeżywać Mikiego, więc ofc, żeby jej pokazać inny świat zabrała panienki wszystko do klubu ze striptizem. - I ani słowa o facetach w domu! - powiedziała jak już były w środku
Maria od razu zamowila sobie mocnego drinka i usiadla w tym klubie. Fer usiadla obok-Mialas nie pic? Jestes po wypadku...
Maria chlusnela sobie prawie calego na raz -moge wszystko...
-Co sie dzieje? Dlaczego to robisz? Martwie sie...
-Bo chce die pobawic.
Fernanda im przerwała- Chodźmy zając stolik, żeby te małe i duże kutaski dojrzeć... Nie przyszły tu się upijać przed pokazem...
Maria nie bawila sie dobrze. Pila zeby zabic smutek przez niego! Jak dziewczyny szly zajac miejsxe to ona poszla do baru -Jeszcze raz to samo...
to zajęły stolik przy scenie i czekały aż maryśka wróci i najlepiej z drinkami dla wszystkich! ahhaha
Marina wzruszyła ramionami - nie sądzę, że dla nas też zamówi coś, skoro nie wie co która lubi.
Telefonu nie miala
Przy sobie i dobrZe. Bo skoro myslal, ze ona sie dobrze bawi to lepiej zdby tego nie czytala . Napila sie kolejnego whisky przy barze -Dziekuje...gdzie moge potanczyc?-zapytala bo striptiz jej nie i teresowal. Zjebal jej wyjazd:(